Superga
Superga
ALEXA CHUNG

Τα sneakers που σχεδίασε η Aλέξα Τσάνγκ είναι ό,τι πιο ωραίο είδαμε τελευταία


Η Aλέξα Τσάνγκ είναι χωρίς αμφιβολία η βασίλισσα του αβίαστου στυλ.

Το It Girl είναι μια από τις πιο δροσερές και φρέσκες παρουσίες με την κομψότητα να και την απλότητα να περιβάλλουν τον ανατρεπτικό και αυθεντικό χαρακτήρα της.

Eίναι ένα άτομο πηγαίο με μεγάλο αληθινό χαμόγελο που δεν διστάζει να τσαλακωθεί αλλά και να φορέσει το πιο ρομαντικό και θηλυκό φόρεμα με sneakers.

Είναι μια από τις αγαπημένες μας και πάντα ξεκλέβουμε ιδέες από το δικό της british look.

Η βρετανίδα σταρ της μόδας μόλις κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουρια συλλογή sneakers, την Superga x Αlexa Chung, που συνδυάζει την μίνιμαλ γραμμή του ιταλικού brand με γενναίες δόσεις βρετανικής γοητείας.

«Τα πάνινα παπούτσια Superga είναι πραγματικά τα μόνα που επιλέγω γιατί είμαι μεγάλη οπαδός των κλασικών πραγμάτων που αντέχουν στην δοκιμασία του χρόνου» , δήλωσε η ίδια η fashionista.

Έχοντας στο μυαλό τα πιο αγαπημένα στιλ Superga, η Τσάνγκ έπαιξε γύρω με τις υφές και τα μοτίβα του σήμερα για να δώσει μια μοντέρνα προσέγγιση.

Superga
Superga

«Διατηρήσαμε το αρχικό στιλ αλλά αλλάξαμε τα υφάσματα για να είναι το αποτέλεσμα όσο πιο παιχνιδιάρικο γίνεται για την άνοιξη». Το κορίτσι με το απαράμιλλο στιλ επέλεξε φινιρίσματα όπως σατέν, βαμβάκι και πετσετέ για τη συλλογή με τα 7 κομμάτια, ένα για κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Τα χρώματα κυμαίνονται από το μοβ και γαλάζιο, έως το απαλό πράσινο, αλλά όπως το περιμέναμε ξεχωρίζει τα πιο διαχρονικά, δηλαδή τα λευκά. Η Αλέξα μιλώντας για την συλλογή που σχεδίασε παραδέχεται πως το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδικασίας είναι να δείξεις αυτοσυγκράτηση και εμπιστοσύνη. Και καταλαβαίνουμε ακριβώς τι εννοεί αφού όλη η συλλογή διατηρεί μίνιμαλ ύφος.

Tα sneakers είναι ιδανικά για όλη την μέρα και ειδικά τώρα την άνοιξη μπορείς να τα φορέσεις με ό,τι μπορείς να σκεφτείς.

Δες όλη την συλλογή και απόκτησε την εδώ.

Superga
Superga
Superga
Superga
Superga
Superga