Shutterstock
Shutterstock
30|03|2018 15:19
SHARE
SOHO SOHO BAZAAR

Eπώνυμα ρούχα και αξεσουάρ με εκπτώσεις έως 80%


Μας αρέσει να κάνουμε έξυπνες αγορές για τη γκαρνταρόμπα μας. Και αγαπάμε τα fashion bazaar, γιατί εκεί μπορούμε πραγματικούς fashion θησαυρούς σε χαμηλές τιμές. 

Το Soho-Soho διοργανώνει κάθε σεζόν ένα μεγάλο fashion bazaar με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 80% σε designer items που όλες θέλουμε να αποκτήσουμε.

Από την Παρασκευή 30 Μαρτίου, οι επισκέπτες του θα έχουν για άλλη μία φορά τη δυνατότητα να ανακαλύψουν μοναδικά ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά κομμάτια από αγαπημένα brands όπως Αlexander Wang, Moncler, Givenchy, 3.1. Phillip Lim, Golden Goose Deluxe Brand, John Varvatos, No.21, Jason Wu, Herno, Hartforfd και πολλά άλλα.

Αν επίσης ψάχνετε το ιδανικό δώρο για το Πάσχα για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, πριν βγείτε στα μαγαζιά δεν έχετε παρά να περάσετε μία βόλτα από τον χώρο του Soho-Soho στο Νέο Ηράκλειο, γιατί εκεί θα βρείτε πραγματικές ευκαιρίες. 

Το Soho-Soho Fashion bazaar σας περιμένει στην οδό Ορφέως 4, Νέο Ηράκλειο (κόμβος Αττικής Οδού) με ωράριο λειτουργίας από τις 10:00 το πρωί έως τις 19:00 το βράδυ κάθε Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή και Σάββατο 10:00 με 18:00.

Θα είναι ανοικτά και αυτή την Κυριακή 1η Απριλίου από τις 11:00 μέχρι τις 17:00. 

Δείτε εδώ: