H Aλεσάντρα Αμπρόσιο είναι η βασίλισσα του Coachella -Tα μοναδικά λουκ της το αποδεικνύουν | 0 bovary.gr
H Aλεσάντρα Αμπρόσιο είναι η βασίλισσα του Coachella -Tα μοναδικά λουκ της το αποδεικνύουν | 0 bovary.gr
ΑΛΕΣΑΝΤΡΑ ΑΜΠΡΟΣΙΟ

H Aλεσάντρα Αμπρόσιο είναι η βασίλισσα του Coachella -Tα μοναδικά λουκ της το αποδεικνύουν


Το εντυπωσιακό μοντέλο και πρώην άγγελος της Victoria’s Secret είναι γνωστή για το ασυναγώνιστο στιλ κάθε χρόνο στο φεστιβάλ Coachella στη έρημο της Καλιφόρνια.

Εκεί που τα αστέρια του μόντελινγκ και του στιλ δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πετύχουν τα πιο νεανικά, boho και καλοκαιρινά σύνολα.

Τα ιδανικά δηλαδή για μια συναυλία του καλοκαιριού.

Η Αμπρόσιο παρακολουθεί το φεστιβάλ μουσικής και τέχνης σχεδόν κάθε χρόνο από το 2009. Φέτος, ξεπέρασε τον εαυτό της με τα λουκ της να κλέβουν για μια ακόμα φορά την παράσταση και όλοι να αναρωτιούνται «μα πως το κάνει»;

Είτε φορούσε σύνολο εμπνευσμένο από την Άγρια Δύση και υπογραφή Dior, είτε με το πιο fun και τροπικό πολύχρωμο σορτς, η Aλεσάντρα σίγουρα δεν απογοήτευσε με το στιλ του φεστιβάλ.

Πάντα γελαστή και λαμπερή και με αναλογίες που κόβουν την ανάσα, φαίνεται να είναι η ψυχή του φεστιβάλ και όλοι θέλουν να βρίσκονται δίπλα της.

Κάθε της επιλογή πολύ σωστή και κατάλληλη για την περίσταση, ενώ τα νεανικά και πολύχρωμα outfits της είναι μοντέρνα, χωρίς όμως να είναι κραυγαλέα ακόμα και για την Coachella.

Η ίδια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ σειρά από φωτογραφίες από το event.

Το άλμπουμ της είναι φανταστικό και η ίδια θεά.

Απολαύστε την!