Ingrid Spetses -Τα σανδάλια μιας Ιταλίδας κοσμοπολίτισσας που ερωτεύτηκε τις Σπέτσες | 0 bovary.gr
Ingrid Spetses -Τα σανδάλια μιας Ιταλίδας κοσμοπολίτισσας που ερωτεύτηκε τις Σπέτσες | 0 bovary.gr
26|04|2018 12:41
SHARE
INGRID SPETSES

Ingrid Spetses -Τα σανδάλια μιας Ιταλίδας κοσμοπολίτισσας που ερωτεύτηκε τις Σπέτσες


Στο νησί με την έντονη κοσμική ζωή, τη ναυτική παράδοση και τα γεμάτα αρώματα, μια Ιταλίδα με ρίζες από τη Νότια Αμερική εμπνεύστηκε την πρώτη της συλλογή με ξεχωριστά σανδάλια.

Η Ingrid είναι πολίτης του κόσμου. Ταξιδεύει, εξερευνά, δημιουργεί. Είναι αφοσιωμένη στον ανθρωπισμό και με τον Ερυθρό Σταυρό γυρίζει τον κόσμο. Από τις πιο κοντινές, στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη, το ανήσυχο πνεύμα της Ingrid αναζητά συνεχώς νέες πηγές έμπνευσης, σε μέρη ανυπέρβλητης ομορφιάς. 

Όμως η αγάπη ήταν αυτή που την έφερε στην Ελλάδα, σε ένα μικρό νησί που έμελλε να κλέψει για πάντα την καρδιά της... 

Η Ingrid ερωτεύθηκε τις Σπέτσες από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε το γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού. Ο ήλιος, η θάλασσα, τα χρώματα, τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα παλιά αρχοντικά, οι ζεστοί άνθρωποι και το ατέλειωτο ελληνικό καλοκαίρι, την ενέπνευσαν με χίλιους δυο τρόπους αποτελώντας τον πυρήνα του ντεμπούτου της συλλογής της. «Τα σανδάλια είναι το πάθος μου» δηλώνει και παρουσιάζει την “Ingrid Spetses”, μια χειροποίητη σειρά Couture, κατασκευασμένη αποκλειστικά στη χώρα μας από έμπειρους και δεξιοτέχνες Έλληνες τεχνίτες. 

Το κάθε ζευγάρι  σανδάλια είναι μοναδικό και «χρωστά» την ονομασία του στις πιο στενές φίλες της σχεδιάστριας. Η collection ξεχωρίζει με το εκλεκτικό της στυλ, τα φωτεινά χρώματα, το γνήσιο δέρμα και τα κρύσταλλα Swarovski ®, χαρακτηριστικά που αποπνέουν πολυτέλεια, θηλυκότητα και αίγλη.

Το σήμα κατατεθέν της, το Κόκκινο Κέρας, ενσωματώνει όλα τα θετικά στοιχεία που πρεσβεύει επί αιώνες, όπως είναι η δύναμη, η χάρη και η ευεξία.

Εξισορροπώντας μεταξύ πανάρχαιων παραδόσεων και σύγχρονων τάσεων, ο κόσμος της Ingrid είναι γεμάτος ευχάριστες εκπλήξεις.

Τα ταξίδια της και η επαφή της με διαφορετικούς πολιτισμούς, έχουν επηρεάσει τόσο την ίδια όσο και τις δημιουργίες της. Η συλλογή της καθρεφτίζει απόλυτα αυτήν την αλληλεπίδραση με την “Ingrid Spetses” να αποτελεί μια τέλεια αντανάκλαση των καθημερινών σκέψεων, εμπνεύσεων και τρόπου ζωής της σχεδιάστριας, σε συνδυασμό με την απόλυτη αγάπη της για την Ελλάδα...

ingridspetses.com