H Τζίτζι Χαντίντ φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση της χρονιάς και έδειχνε απόλυτα chic | 0 bovary.gr
H Τζίτζι Χαντίντ φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση της χρονιάς και έδειχνε απόλυτα chic | 0 bovary.gr
GIGI HADID

H Τζίτζι Χαντίντ φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση της χρονιάς και έδειχνε απόλυτα chic


Όλο και περισσότερες προσωπικότητες επιλέγουν να φορέσουν κοστούμι για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Αυτή την φορά ήταν το hot μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ που υιοθέτησε την τάση, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες της χρονιάς. Το κοστούμι με χρώμα.

Η σταρ παρακολούθησε την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Being Serena και για την εμφάνισή της αυτή, επέλεξε κοστούμι Derek Lam στην πιο ιδιαίτερη μουσταρδί απόχρωση και λαμπερά κοσμήματα EFFY.

Το σακάκι της είχε σταυρωτό κούμπωμα και πλαϊνές τσέπες, ενώ το παντελόνι με το στενό τελείωμα και την τσάκιση στο μπροστινό μέρος κολάκευε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Το chic σύνολο της ολοκλήρωσε με σέξι ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin.

Στην συνέχεια το top model συναντήθηκε με την αδελφή της Bella στον κόκκινο χαλί, η οποία επίσης φορούσε κοστούμι και την Serena Williams

Οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν μαζί όμως η φωτεινή απόχρωση που φόρεσε η σταρ του modeling μαγνήτισε τα φλας και της χάρισε τον τίτλο της πιο στιλάτης.

Η Τζίτζι είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά σε κότσο και το μακιγιάζ της φυσικό, με μόνη λεπτομέρεια το σκούρο καφέ κραγιόν της. Το κραγιόν ταίριαζε απόλυτα με το χρώμα του ρούχου της και είναι αλήθεια, πως μόνο εκείνη θα μπορούσε να δείχνει τόσο φρέσκια και όμορφη μέσα σε αυτούς τους τόνους.

Η εμφάνιση της άκρως ανοιξιάτικη και θα την αντιγράψουμε, ίσως με μια πιο ζωντανή απόχρωση του κίτρινου που κολακεύει τις περισσότερες.