Apimages
Apimages
21|05|2018 13:01
SHARE
ΒMAS 2018

Απρόσμενο κιτς -Οι εμφανίσεις στα Μουσικά βραβεία Billboard δίχασαν με την αισθητική τους


Τα μουσικά βραβεία Billboard πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 20 Μαϊου, αφήνοντας πολλές εντυπώσεις και ανάμεικτα συναισθήματα.

Το κορυφαίο μουσικό event πραγματοποιήθηκε στο MGM Grand Garden Arena και τα είχε όλα, νικητές, χαμένους, δυνατές επιστροφές, εντυπωσιακές performances αλλά και πολλές κιτς εμφανίσεις. Από τους κερδισμένους της ιδιαίτερης βραδιάς οι Taylor Swift, Luis Fonsi, Khalid. Στο κόκκινο χαλί ωστόσο, όσο κι αν προσπάθησαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις οι λαμπεροί καλεσμένοι, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που τα κατάφεραν, αφού τα περισσότερα look της εκδήλωσης μάλλον μας απογοήτευσαν με την υπερβολή και την κακή αισθητική τους.

Δέρμα και βινύλ, too sexy φορέματα και ολόσωμες φόρμες ή gown με φανταχτερές προσθήκες και λεπτομέρειες, ήταν μερικά μόνο από όσα είδαμε στο red carpet.

Λίγες ήταν οι σταρ που πέρασαν την βάση και δεν κόπηκαν στην δοκιμασία του στιλ και το έσωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. To μοντέλο Ηailey Baldwin με μακρύ φόρεμα Alexandre Vauthier Fall 2018 σε χρυσή απόχρωση και θηλυκό ντεκολτέ ήταν από εκείνες που μας άρεσαν, κάνοντας μια κλασική και safe επιλογή.

Η διάσημη σταρ της ποπ JLo από την άλλη επέλεξε να φορέσει κροκό Roberto Cavalli Fall 2018 δημιουργία σε μια total μπορντό εμφάνιση και ψηλές μπότες, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της ωστόσο ήταν τα πιο κομψά στοιχεία στην εμφάνιση της.
Όσο για την Taylor Swift φόρεσε Atelier Versace φόρεμα σε ροζ απόχρωση και θεωρήθηκε αρκετά κομψή.

Τα βραβεία είχαν ενδιαφέρον, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που μας άφησαν με αποδοκιμαστική έκφραση στο πρόσωπο. Δείτε τις εμφανίσεις.

Η Ηailey Baldwin με Alexandre Vauthier

Splashnews
Splashnews

Η JLO με Roberto Cavalli

Splashnews
Splashnews

Η Τaylor Swift με Atelier Versace

Splashnews
Splashnews

Η Tyra Banks με  Marc Bouwer

Splash
Splash

Η Padma Lakshmi με The Blonds label

Splash
Splash

Η Kesha με nude σύνολο και καπέλο

Splash
Splash

Η Kelly Clarkson με Christian Siriano 

Splash
Splash

Η Jenna Dewan  με Zuhair Murad's Spring 2018 

Splash
Splash

Η Janet Jackson με λευκή φούστα από τούλι

Splash
Splash