H νέα συλλογή H&M Studio Neo Noir Chic είναι μια ωδή στην κομψότητα -Η καμπάνια τα λέει όλα  | 0 bovary.gr
H νέα συλλογή H&M Studio Neo Noir Chic είναι μια ωδή στην κομψότητα -Η καμπάνια τα λέει όλα | 0 bovary.gr
H&M STUDIO

H νέα συλλογή H&M Studio Neo Noir Chic είναι μια ωδή στην κομψότητα -Η καμπάνια τα λέει όλα


Tα H&M είναι ένα από τα brand που ξεχωρίζουμε: για όλα τα νέα trends που μπορούμε να βρούμε εκεί, τις μοναδικές συνεργασίες, -απ’τις οποίες προκύπτουν κομμάτια που γίνονται ανάρπαστα- και για τις affordable τιμές.

Ξεχωρίζουμε τις συλλογές H&M Studio που κάθε σεζόν έρχονται με ακόμα πιο ποιοτικά και κομψά κομμάτια-επένδυση.

Κάθε συλλογή φοριέται από τις πιο διάσημες και επιδραστικές γυναίκες της μόδας, που βρίσκουν τους πιο ανατρεπτικούς τρόπους να τα συνδυάσουν και τα απογειώνουν.

Η νέα συλλογή H&M Studio για το φθινόπωρο-χειμώνα 2018 με όνομα Neo Noir Chic έρχεται τον Σεπτέμβριο με την πιο ξεχωριστή καμπάνια και μας χαρίζει ιδέες για κομψό και σοφιστικέ ύφος στα σύνολα της νέας εποχής.

Eμπνέεται από την cult σειρά από τα 90s Twin Peaks και αποπνέει νοσταλγία.

Τα μοντέλα ποζάρουν φορώντας σκούρο, κλασικό ντένιμ από πάνω ως κάτω, θηλυκά πουκάμισα με φιόγκους και vintage φορέματα.

Τα cosy πλεκτά με τις απολαυστικά απαλές υφές και τα διαχρονικά παλτό μας βάζουν σε φθινοπωρινό mood και ξυπνούν την διάθεση για cocooning. Αποχρώσεις σκούρες, γήινες αλλά και σε ορισμένα κομμάτια εκτυφλωτικές.

Πουκάμισα, topstiching και καουμπόικες μπότες μας ταξιδέυουν στην Αγρια Δύση.

Τα κομμάτια της συλλογής μας γυρνούν δεκαετίες πίσω στα 50s και late 80s με τα prints να κρατούν χαμηλούς τους τόνους με neutral καρό να πρωταγωνιστούν.

Η συλλογή δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν στην Ελλάδα και αυτή η πρώτη γεύση από την καμπάνια μας κανε να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο.

Δείτε τις φωτογραφίες από την καμπάνια και stay tuned για την συλλογή!

 

H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M