victoriabeckham/ Instagram
victoriabeckham/ Instagram
10|09|2018 12:35
SHARE
ΓΙΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΟΔΑ

Το προβοκατόρικο επετειακό T-Shirt της Βικτόρια Μπέκαμ


Πριν από 10 χρόνια, η Βικτόρια Μπέκαμ ξεκίνησε το ταξίδι της στον μεγάλο κόσμο της μόδας.

Ενα ταξίδι που την καθιέρωσε στην fashion βιομηχανία, που της έδωσε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στο σχεδιασμό ρούχων, που την έκανε style icon. Η Βικτόρια γιορτάζει τα βήματά της με T-Shirt. Ενα T-Shirt που συνδέει το παρελθόν της Βικτόρια, με το σήμερα. Και ίσως, με το μέλλον.

Μια φωτογράφιση της Βικτόρια πριν από 10 χρόνια για τον Marc Jacobs -που άφησε εποχή για τον εκκεντρικό και ανατρεπτικό της χαρακτήρα- έγινε τροφή για έμπνευση για την Βικτόρια.

To λευκό -επετειακό- Τ-Shirt δείχνει μια γυναίκα μέσα σε μια shopping bag. Φορά λευκά ψηλοτάκουνα, σε μια φωτογραφία με προβοκατόρικο πνεύμα. 

Το limited edition Τ-Shirt με την υπογραφή της Βικτόρια Μπέκαμ κοστίζει 128,47 ευρώ (£115) και θα διατίθεται αποκλειστικά από το victoriabeckham.com και το 36 Dover Street από τις 15 Σεπτεμβρίου.

Η Βικτόρια Μπέκαμ μέσω τριών ποστ στο Instagram, μας συστήνει το νέο της δημιούργημα: με αυτό το Τ-Shirt η σχεδιάστρια γιορτάζει 10 χρόνια δράσης στη βιομηχανία της μόδας, στιλιστικών πειραματισμών και δημιουργιών που αντικατοπτρίζουν το όραμά της.

«Oταν ο Marc Jacobs με παρουσίασε να βγαίνω από την shopping bag πριν από μια δεκαετία, ξεκίνησε το ταξίδι μου στην βιομηχανία της μόδας.... Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτή την καμπάνια μαζί σας, από τον φακό του Juergen Teller...»

 

 

 

 

Δείτε το T-Shirt που σχεδίασε η Βικτόρια Μπέκαμ: 

Βρείτε το t-Shirt εδώ 

Στις 17 Απριλίου του 2018, ο Μarc Jacobs ευχήθηκε στην Victoria Beckham μέσω Τwitter για τα γενέθλιά της: με μια εμβληματική φωτογραφία από τo photoshooting της Βικτόρια για τον oίκο Marc Jacobs, το 2008. Η φωτογράφιση έφερε την υπογραφή του Juergen Teller. Η φωτογραφία αυτή της Victoria έγινε πηγή έμπνευσης για την ίδια, 10 χρόνια μετά.