Instagram @marykatrantzou
Instagram @marykatrantzou
MARY KATRANTZOU

Η Μary Katrantzou επαναπροσδιορίζει τη γυναικεία σιλουέτα σε ένα εντυπωσιακό show για τα 10 χρόνια του brand


Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε το brand της Mary Κatrantzou συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια.

Έτσι το show με την νέα συλλογή για την άνοιξη/καλοκαίρι 2019, που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο, από εντυπωσιακό, σε όλα τα επίπεδα.

H fashion designer επέλεξε να παρουσιάσει την συλλογή της στο διάσημο θέατρο με την κυκλική δομή, Roundhouse, στο Camden, για να γιορτάσει εκεί, αυτή τη τόσο σημαντική στιγμή.

Η συλλογή, ένα ονειρικό παζλ από χρώματα, κρύσταλλα και κεντήματα, στολισμένα πάνω στις πιο ανατρεπτικές φόρμες και γραμμές. Εντυπωσιακοί όγκοι, glamorous λάμψεις, απρόσμενα, σύγχρονα υλικά και τολμηρή διάθεση, χαρακτήρισαν την νέα ανοιξιάτικη συλλογή.

Μετά το τέλος της επίδειξης η κουρτίνα άνοιξε και αποκάλυψε τα αριστουργήματα της στο κέντρο της σκηνής.

 

 

Για να σηματοδοτήσει αυτό το νέο βήμα, εμπνεύστηκε από την ιδέα των «Collections», επιλέγοντας πέντε θέματα όπως στάμπες, έντομα, μπουκάλια αρωμάτων, κοσμήματα και τέχνη. Κάνει επίσης αναφορές σε διάσημες συλλογές όπως «η Peggy Guggenheim στον κόσμο της τέχνης», για να δημιουργήσει νέες σιλουέτες, προσθέτοντας ταυτόχρονα τις δικές της αναφορές, που ονομάζει εμμονές.

 

 

 

 

 

 

Η συλλογή μαγική και μοντέρνα. Τα κομμάτια φτιαγμένα στο χέρι. Τα κεντήματα και οι στάμπες σχηματίζουν το πιο κομψό και αστραφτερό κολάζ.

 

 

 

 

Πολύχρωμες πεταλούδες πάνω σε ντελικάτα υφάσματα, συνέθεταν αιθέριες δημιουργίες. Το βελούδο, κατεξοχήν πολυτελές, διακοσμείται τώρα με κοσμήματα.

 

 

 

 

Το καλύτερο κομμάτι όμως της έμπνευσης, της αγαπημένης Ελληνίδας σχεδιάστριας, αποτυπώνεται πάνω στα αισθησιακά, βραδινά φορέματα, που σαν άλλα γλυπτά, παριστάνουν κλασικά μπουκάλια αρωμάτων που αγαπάμε και θα θέλαμε να προσθέσουμε στο μπουντουάρ μας, όπως στην πρώτη της συλλογή το 2009. Μπράβο για αυτό το μοναδικό show και πάντα επιτυχίες!