Splash
Splash
ALEXA CHUNG

H Alexa Chung έκανε το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια -Το tomboy συναντά την παριζιάνικη φινέτσα


Η Αλέξα Τσανγκ, το It girl από την Βρετανία που αγαπάμε για το νεανικό και cool στιλ της, ανέβηκε στην πασαρέλα, αυτή την φορά ως σχεδιάστρια.

Η Αλέξα έχει εδώ και καιρό το δικό της brand με ρούχα, που αντικατοπτρίζουν το φρέσκο, βρετανικό στιλ της. Το λουκ της, είναι άλλωστε, εύκολα αναγνωρίσιμο. Μια λευκή σαλοπέτα, ένα cropped τζιν παντελόνι, ένα cosy πολύχρωμο πλεχτό, ή μια βινύλ καμπαρντίνα, είναι κομμάτια που φωνάζουν «Αλέξα», βασικά στοιχεία του λουκ της, πάντα επίκαιρα και ευκολοφόρετα.

«Οι ροκ σταρ της δεκαετίας του '70. Αυτό είναι πάντα αγαπημένο μου λουκ», ήταν η απάντηση της, για το τι την ενέπνευσε, για το πρώτο της show.

Το σκηνικό της επίδειξης στήθηκε ώστε να θυμίζει αεροδρόμιο και της έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσει του δικούς της χαρακτήρες, όπως π.χ. «μια γυναίκα που επέστρεφε έπειτα από μια νύχτα στην Ibiza».

Και μπορεί το jet setting να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο show, οι λεπτομέρειες στα κομμάτια ωστόσο, ήταν καθαρά βρετανικές.

Τα basics επανεξετάζονται. Mια δόση elegance σε φωτεινά κοστούμια, φορεμένα με safari jackets και σε αρμονία, με κομμάτια σε ζεστούς τόνους, του κίτρινου και πορτοκαλί.

Σκούρο denim με topstitching και αιθέρια φορέματα, slip dress ή με μικροσκοπικά φλοράλ και διαφάνεια, ήταν μερικά ακόμα ξεχωριστά σημεία της συλλογής για την άνοιξη/καλοκαίρι 2019.

Η Αλέξα Τσάνγκ, με λευκό πουκάμισο, μαύρη pencil φούστα και ψηλοτάκουνα πέδιλα, καταχειροκροτήθηκε στο τέλος του show.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash