Getty
Getty
ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

Η Ολίβια Παλέρμο κράτησε το απόλυτο αξεσουάρ στην τοπ τάση της σεζόν


Κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει και κάνει αμέσως το γύρο του διαδικτύου. 

Πάντα κομψή και λαμπερή, με το δικό της signature look, που πολλές προσπαθούν να αντιγράψουν. Η Ολίβια Παλέρμο είναι μία και μοναδική.

Το Ιt girl της μόδας βρέθηκε αυτή τη φορά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου για να παρακολουθήσει το show του οίκου Moncler Genius και μαγνήτισε τα φλας για μία ακόμη φορά.

Η ιέρεια του στιλ, όπως την αποκαλούν, επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερο total black σύνολο το οποίο, συμπλήρωσε με ένα στιλάτο αξεσουάρ. Η O.P φόρεσε μαύρο παντελόνι του οίκου και τοπ, με μαύρα ψηλοτάκουνα. Εντυπωσιακή και πρωτότυπη ήταν η πολυτελής μαύρη μπάσκα που φορούσε στην μέση της κι έπεφτε χαλαρή στο πίσω μέρος. Το look απογειώθηκε με την πιο στιλάτη τσάντα φάκελο στην απόλυτη τάση της φετινής σεζόν, που δεν είναι άλλη από το λεοπάρ.

Το animal print τσαντάκι σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη ζώνη στη μέση της χάριζαν ενδιαφέρον στo οutfit της.

To μακιγιάζ της, όπως πάντα, σε γήινους φυσικούς τόνους, λαμπερό με έμφαση στα μάτια. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε κλασικό σινιόν: ένα από τα αγαπημένα της χτενίσματα.

Δίπλα της ο σύζυγος της Johannes Huebl. Oι δυο τους χαμογελαστοί και chic, κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο ξεκίνημα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Getty
Getty
Getty
Getty