Getty/WPA Pool / Pool
Getty/WPA Pool / Pool
13|10|2018 14:26
SHARE
ΜΕGHAN’S RINGS

Υπάρχει λόγος που η Μέγκαν Μαρκλ ντύθηκε τόσο απλά στον βασιλικό γάμο - Τα εντυπωσιακά δαχτυλίδια της


 Meghan Markle και Πρίγκιπας Χάρι έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο γάμο της πριγκίπισσας Eugenie και του Jack Brooksbank.

Η Μέγκαν εμφανίστηκε για άλλη μια φορά κομψή μέσα σε Givenchy δημιουργία σε ναυτικό μπλε.

Ο γαλλικός οίκος είναι ένας από τους αγαπημένους της και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Για τον δεύτερο βασιλικό γάμο της χρονιάς η Δούκισσα του Σάσσεξ, ήταν για πολλούς, υπερβολικά απλή.

Η ίδια εμφανίστηκε για πρώτη φορά πιο έντονα βαμμένη από ό,τι συνήθως με bronzer στα ζυγωματικά και ελαφρύ περίγραμμα στα χείλη. Ωστόσο, ο λόγος που η Μέγκαν επέλεξε να είναι τόσο απλή είναι άλλος και την δικαιώνει.

Τα εντυπωσιακά δαχτυλίδια στο δεξί της χέρι.

Η Mέγκαν υιοθέτησε την τάση multi ring και φόρεσε πολλά εντυπωσιακά δαχτυλίδια από χρυσό και με πολύτιμες πέτρες στα δάχτυλά της. Η λεπτομέρεια, φυσικά, δεν ξέφυγε από τον φωτογραφικό φακό.

Για να φέρει ισορροπία στο look, η Μέγκαν άφησε το άλλο χέρι σχεδόν γυμνό από κοσμήματα, φορώντας μόνο το δαχτυλίδι του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι.

 

 

Ο λογαριασμός Meghan's Mirror αποκάλυψε ότι τα κομψά δαχτυλίδια της είναι από το brand Pippa Small. Και μπορεί τα συγκεκριμένα να είναι sold out, ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε παρόμοιου στιλ.

To σίγουρο είναι ότι για ακόμη μια φορά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Και σίγουρα δεν ήταν καθόλου τυχαία η μίνιμαλ επιλογή στο ντύσιμό της.