Splash/Ideal image
Splash/Ideal image
IRINA SHAYK

H Iρίνα Σάικ με γούνινο πανωφόρι από τα Mango -Το κομμάτι που μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ


Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αγαπάμε fashion brands όπως τα Mango.

H ποιότητα, οι ενημερωμένες με την τελευταία λέξη της μόδας συλλογές, οι προσιτές τιμές και το στιλ για κάθε γούστο και ηλικία.

Εκτός όμως από όλα τα παραπάνω μας αρέσουν τα Μangο γιατί τα φορούν οι πιο διάσημες και λαμπερές γυναίκες της μόδας, τα super models. Αποδεικνύουν με αυτόν τον τρόπο πως δεν χρειάζεται ένα ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία για να είσαι κομψή.

Αυτή την φορά ήταν η Ιρίνα Σάικ που φόρεσε ένα γούνινο πανωφόρι για την νέα σεζόν. Ανάμεσα στις τελευταίες κυκλοφορίες φιγουράρει ένα κλασικό καφέ πανωφόρι από faux γούνα.

Διαχρονικό και elegant θα σας κρατήσει ζεστές και stylish, ενώ μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση τον χειμώνα.

Πλέον οι γούνες άλλωστε δεν φοριούνται αποκλειστικά σε μια επίσημη έξοδο αλλά ακόμα και πάνω από sporty σύνολα.

Αυτό το λουκ υιοθέτησε και η σταρ του μόντελινγκ Ιρίνα Σάικ, όταν σε βόλτα με τον Μπράντλει Κούπερ και την κορούλα τους φόρεσε το γούνινο τζάκετ με leggings σε καφέ απόχρωση, μπεζ πλεχτό πουλόβερ και σκούφο και σουέντ μπότες.

Το ίδιο chic πανωφόρι από τα Μango φόρεσε και σε δεύτερη εμφάνιση με δερμάτινη μίνι φούστα και dad sneakers. To outfit ολοκλήρωσε με leopard print τσάντα.

Η Ιρίνα περπατάει χαλαρή και μιλάει στο κινητό. Και στις δύο περιπτώσεις είναι στιλάτη με το hot item από τα Mango που κοστίζει 79,99 € και μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς.

Ανακαλύψτε το εδώ και αντιγράψτε την.

Splash/Ideal image
Splash/Ideal image
Splash/Ideal image
Splash/Ideal image