10|02|2017 10:21
SHARE
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ

Οι στιλιστικοί κανόνες που ακολουθεί η Βικτόρια Μπέκαμ -Πάντα σικ


Το στιλ της Βικτόρια Μπέκαμ είναι «σχολείο».

Στις δημόσιες εμφανίσεις της αγαπά (κυρίως) το μαύρο και το λευκό, μπορεί να αποχωριστεί τις ψηλοτάκουνες γόβες της φορώντας ακόμα και sneakers, λατρεύει τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της και τις μεγάλες τσάντες, το λευκό πουκάμισο, αλλά και το color blocking (τους έντονους συνδυασμούς χρωμάτων). Για να είσαι σέξι, δεν χρειάζεται να υπερπροβάλλεις το σώμα σου.

Η Βικτόρια Μπέκαμ διαθέτει ένα σώμα που, ναι, του ταιριάζουν όλα. Ομως κάθε φορά στις κολεξιόν της απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που αγαπά την άνεση αλλά και την υψηλή αισθητική.

Η Βικτόρια Μπέκαμ αγαπά τα oversized πουλόβερ συνδυασμένα με pencil παντελόνια, τα στράπλες φορέματα, τα αμάνικα τοπ.

Μπορεί να φορέσει ένα κοντό σόρτς ή μια μίνι φούστα αλλά θα τα συνδυάσει με κομμάτια πιο κλασικά (πχ. Με ένα turtleneck). Δίνει έμφαση στα αξεσουάρ και το χτένισμά της δεν δείχνει να την απασχολεί πολύ. Το layering είναι επίσης ένα στοιχείο που αγαπά και το γαλάζιο και το κόκκινο (συνδυασμένα μάλιστα μεταξύ τους) είναι μια αγαπημένη επιλογή της για το 2017.

10 κανόνες που ακολουθούν μπορούν να υιοθετηθούν εύκολα και από εσάς.

 

1) Η Βικτόρια Μπέκαμ αγαπά να φορά φούστες σε έντονο χρώμα και της αρέσει να τις συνδυάζει με πουκάμισο (λευκό).

 

2) Για την Βικτόρια Μπέκαμ το λευκό κοστούμι δεν είναι off fashion. Αναδεικνύει μοναδικά την σιλουέτα. Το λευκό μην ξεχνάμε ότι ειδικά φέτος είναι must. Πώς το συνδυάζει; Μα φυσικά με μαύρο! Μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και μαύρη τσάντα.

 

3) Για την Βικτόρια Μπέκαμ το color blocking είναι επίσης must. Αλλωστε θα το βλέπουμε πολύ αυτή τη σεζόν. Εντονα χρώματα αλλά συνδυασμένα σωστά και αρμονικά.

 

4) H Bικτόρια Μπέκαμ λατρεύει το ζιβάγκο. Για να αναδειχθεί θέλει (σύμφωνα με τον δικό της κώδικα styling) αλογοουρά.