Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
19|06|2017 15:00
SHARE
HALTER TOP

Halter top: To τοπ από το παρελθόν είναι η στιλιστική πρόταση του φετινού καλοκαιριού


Η μόδα, τελικά, δεν ξέχασε αυτό το τοπ. Ενα τοπ που μεσουράνησε τη δεκαετία του 90’ και επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο το φετινό καλοκαίρι.

Τo halter top γίνεται φέτος στιλιστική εμμονή για τις bloggers. Το halter top κάνει comeback αναβαθμισμένο, πιο θηλυκό και κομψό από ποτέ. Ενα από τα πιο γοητευτικά σημεία, οι ώμοι αφήνονται ακάλυπτοι και αυτό δένει πίσω από λαιμό (αφήνοντας σε κάποιες περιπτώσεις και την πλάτη ακάλυπτη).

Η τάση off the shoulder είναι στην πρώτη γραμμή το φετινό καλοκαίρι. Αν όμως πάλι δεν θέλετε να την επιλέξετε, υπάρχει και η επιλογή του επίσης πολύ θηλυκού tie crop top που είδαμε πριν από μερικές ημέρες. Το τοπ που αυτή τη φορά δένει μπροστά, η περιοχή των ώμων δεν είναι σε πρώτο πλάνο και τονίζεται το γοητευτικό σημείο του ντεκολτέ, χωρίς να προκαλεί.

Το halter top συνδυάζεται υπέροχα με όλα: με παντελόνα, ή τζιν, με φούστα κάθε μήκους, με βερμούδα ή πιο κοντό σορτς. Μπορεί το μόνοχρωμο halter top να είναι μια ασφαλής στιλιστικά επιλογή αλλά μπορείτε να το επιλέξετε και με print (πουά, καρό ή stripped).

 

 

A post shared by SHOPMOVIDA (@shopmovida) on Jun 14, 2017 at 3:19pm PDT

 

 

 

 

 

A post shared by Her Highness (@her.highnesssss) on Jun 18, 2017 at 4:49am PDT

 

 

 

A post shared by VerdeMenta (@verdementatexcoco) on Jun 18, 2017 at 7:00am PDT

 

 

A post shared by asoshow (@asoshow_official) on Jun 12, 2017 at 12:57am PDT

 

 

A post shared by Cynthia Okeke (@mhz_cynthia) on Jun 17, 2017 at 5:27am PDT