Jeanne Damas: 10 συμβουλές από την πιο σικ Γαλλίδα για το 2017 | 0 bovary.gr
Jeanne Damas: 10 συμβουλές από την πιο σικ Γαλλίδα για το 2017 | 0 bovary.gr
18|07|2017 16:25
SHARE
JEANNE DAMAS

Jeanne Damas: 10 συμβουλές από την πιο σικ Γαλλίδα για το 2017


Η πρώην blogger και νυν σχεδιάστρια Jeanne Damas, έχει καταφέρει να γίνει μια από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στη μόδα.

Η όμορφη Γαλλίδα ξεκίνησε να ασχολείται με τη μόδα πριν από χρόνια, όταν εμείς ακόμη χαζεύαμε τις ιλουστρασιόν σελίδες των γυναικείων περιοδικών και όλως τυχαίως την βρίσκαμε (έφηβη τότε) μέσα σε αυτές. 

Τώρα, το it girl έχει αφοσιωθεί σε πιο προσοδοφόρα πράγματα, όπως το brand της, Rouje, και μια συλλογή από ανέμελα floral φορέματα και μπλούζες. Τα σχέδια της συλλογής της, είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αποκωδικοποιήσουμε το στυλ της.

Η ίδια έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ενός παριζιάνικου «it» girl: Πλούσια καστανά μαλλιά, κραγιόν σε βαθιές κόκκινες αποχρώσεις και μια ντουλάπα γεμάτη με απίθανα look, με τζιν, φορέματα για εξορμήσεις στη Νότια Γαλλία και τσάντες που θα μπορούσαμε να χαζεύουμε για ώρες.

Το 2017, χρονιά που όλες αναζητάμε τρόπους να προσεγγίσουμε την κουλτούρα της μόδας των Γαλλίδων, η Damas αναδεικνύεται η ιδανική εκπρόσωπος. 

Η νεαρή Γαλλίδα, είναι μια από τις πιο κομψές γυναίκες του κόσμου και μας δίνει 10 συμβουλές για να πλησιάσουμε όσο μπορούμε την κομψότητα.

 

  • Μην σκέφτεστε πάρα πολύ τι θα φορέσετε

«Οι Γαλλίδες δεν ενδιαφέρονται για την τέλεια εμφάνιση, μας αρέσει κάτι όταν δεν είναι τέλειο, γιατί αυτό είναι που κάνει εύκολο το στυλ μας»

 

 

  • Ανακατέψτε πράγματα μόνες σας

«Εγώ ανακατεύω κραγιόν και το φοράω πάντα με τα δάχτυλά μου. Κάποιες φορές τα χείλη μου είχαν χρώμα γιατί απλά έτρωγα μούρα»

 

 

  • Δεν είναι κακό να έχετε κάτι «σαν στολή»

«Όταν δεν ξέρω τι να φορέσω για μια βραδινή έξοδο, φοράω πάντα ψηλόμεσο  τζιν, ένα τοπ και ψηλά τακούνια»

 

  • Μερικές φορές η άνεση είναι πιο σημαντική από ό, τι το στυλ

«Φέρνω πάντα άσχημες Ugg μου γιατί κάνουν τα πόδια μου αισθάνονται άνετα όπου κι αν βρίσκομαι»

 

 

  • Προστατέψτε τα παπούτσια των σχεδιαστών (με κάθε μέσο)

«Ταξιδέψτε με αυτοκίνητο ή με ποδήλατο! Αποφύγετε να περπατάτε πολύ με ακριβά παπούτσια. Μην φοβάστε να βγάλετε τα παπούτσια σας, αν χορεύετε αργά το βράδυ»

 

 

  • Χαλαρώστε α λα γαλλικά. Η χαλάρωση είναι το κλειδί για την φυσική ομορφιά.

«Μου αρέσει να παίρνω το χρόνο μου, όπως όλοι οι Παριζιάνοι – Απολαμβάνουν να κοιμούνται, να κάθονται στη βεράντα να τρώνε έξω με φίλους για ώρες»

 

 

Μην ντύνεστε μόνο για μια βραδινή έξοδο
«Οι Αμερικανίδες είναι απλές τη μέρα και πιο σικ το βράδυ. Οι Γαλλίδες έχουν ένα outfit και για την ημέρα και για τη νύχτα»

 

  • Προφυλαχτείτε από τον ήλιο

«Αποφύγετε τον ήλιο μεταξύ 1 και 4 το μεσημέρι»

 

 

Μην φοβάστε λίγο αέρα. Το προσωπικό σας στυλ πρέπει να είναι προσωπικό.
«Είναι σημαντικό για μένα να μην ακολουθώ τις τάσεις, επειδή μου αρέσει η ιδέα ότι η ντουλάπα μου είμαι εγώ, αντιπροσωπεύει αυτό που είμαι και πώς ντύνομαι» 

 

 

Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα στα μαλλιά 
«Ενώ μακιγιάρομαι, κρατώ τα νωπά μαλλιά μου σε ένα χαμηλό κότσο. Μόλις τελειώσω με το μακιγιάζ, και πριν βγω από το σπίτι, αφήνω τον κότσο και τα μαλλιά μου γίνονται κυματιστά»