Shutterstock
Shutterstock
12|08|2017 09:10
SHARE
ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΤΙΛ

Eβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης: Τι φορούν τα πιο στιλάτα κορίτσια στους δρόμους της πόλης


Εβδομάδα Μόδας, Κοπεγχάχη.

Εκεί που χτυπά η καρδιά της μόδας τις τελευταίες ημέρες.

Το στιλ των γυναικών της δανέζικης πρωτεύουσας μπαίνει στο μικροσκόπιο. Οι γυναίκες που περπατούν στους δρόμους σε κάθε μητρόπολη της μόδας, παραδίδουν μαθήματα στιλ με το δικό τους τρόπο. Οι street style εμφανίσεις πάντα έχουν ενδιαφέρον. Γιατί γεννούν ιδέες και έμπνευση.

Σου επιτρέπουν να παρατηρήσεις την ιδιοσυγκρασία των γυναικών που ζουν χιλιόμετρα μακριά σου και κινούνται σε διαφορετικούς ρυθμούς από τους δικούς σου έχοντας άλλη φιλοσοφία. Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης δίνει μια καλή ευκαιρία να «μελετήσουμε» τον τρόπο που ντύνονται οι Δανέζες.

Οι γυναίκες στην Κοπεγχάγη τολμούν. Κάνουν απρόσμενους συνδυασμούς, φορούν prints και έντονα χρώματα, αποθεώνουν τις oversized γραμμές και το layering, λατρεύουν τα ankle boots, τα mules και τα slingbacks όσο τα sneakers που συνδυάζουν με μακριά φορέματα, τις ολόσωμες φόρμες και τις ψηλόμεσες παντελόνες.

Το chic συναντά το μοντέρνο και το εκκεντρικό παντρεύεται με το μίνιμαλ.

Mια από τις street style σταρ που ξεχωρίζουν είναι και η Pernille Teisbaek που αυτές τις ημέρες δίνει το «παρών» στα fashion shows και απαθανατίζει στιγμές δημοσιεύοντάς τες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν ίσως σας δώσουν μια πρώτη γεύση των τάσεων που θα μας απασχολήσουν το 2018.