Splashnews
Splashnews
23|09|2017 12:46
SHARE
ANAHITA

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μόλις φόρεσε το παπούτσι που θα ζήλευε η Κάρι Μπράντσο


Αν μας έλεγαν να ταυτίσουμε μια γυναίκα με τα πιο ωραία παπούτσια που έχουμε δει, αυτή θα ήταν η Κάρι Μπράντσο.

Ναι πρόκειται για ρόλο, αλλά δεν παύει να είναι ένας εμβληματικός χαρακτήρας. Μια βέρα Νεοϋορκέζα, ένα κορίτσι με λατρεία στη μόδα, στα υλικά αγαθά και στον Mr Big. Και μπορεί η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να έχει δηλώσει χιλιάδες φορές ότι «Δεν είμαι η Κάρι Μπράντσοου ρε παιδιά», δεν μας το βγάζει από το μυαλό ότι ο ένας χαρακτήρας επηρέασε τον άλλο.

Η Σ.Τζ.Π. έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι όταν αγοράζει παπούτσια, σκεφτεται την αγορά ως μακροχρόνια σχέση και όχι ως οne night stand. Εννοώντας ότι τα παπούτσια που αγοράζει θέλει να μπορεί να τα φοράει για χρόνια, και όχι απλά για ένα βράδυ. 

Γι’ αυτό και όταν είδαμε αυτά τα ονειρικά παπούτσια της ηθοποιού στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της καταλάβαμε ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Τα Anahita, είναι κομμάτι της συλλογής της Πάρκερ και τα παπούτσια που θα μπορούσε άνετα να έχει φορέσει η Κάρι Μπράντσο σε μια βόλτα με τον Mr Big. 

Mε ένα γκρι μακρυμάνικο τοπ και χακί παντελόνι, άφησε αυτό το τέλειο ζευγάρι παπούτσια να λάμψει. Τα Anahita είναι διαθέσιμα στις Saks Fifth Avenue, Zappos και Neiman Marcus για 395 δολάρια.

 

Δείτε ακόμη: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φοράει αυτά τα άνετα παπούτσια για πάνω από 10 χρόνια -Και δεν είναι Μανόλο