Apimages
Apimages
ΚΕΙΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ

H Kέιτ Μπλάνσετ τιμήθηκε με το βραβείο Style Icon και θα καταλάβεις γιατί, μόλις δεις τι φορούσε


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν χθες τα βραβεία InStyle του αμερικανικού περιοδικού στο Getty Center του Λος Άντζελες. Τις εντυπώσεις έκλεψε η ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία τιμήθηκε με το βραβείο Style Icon.

Τα βραβεία του περιοδικού Instyle φιλοδοξούν να γίνουν θεσμός και συγκέντρωσαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του Χόλιγουντ. 

H 48χρονη Αυστραλή σταρ του σινεμά μάγεψε τα πλήθη στο κόκκινο χαλί με το αξεπέραστο στυλ και το λαμπερό χαμόγελό της.

Η Κέιτ Μπλάνσετ επέλεξε για την λαμπερή βραδιά ένα κόκκινο-μαύρο ριγέ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ του οίκου Givenchy. Μάλιστα δεν θέλησε να φορέσει σκουλαρίκια ή κάτι στο λαιμό καθώς το αποκαλυπτικό μπούστο της τραβούσε όλη την προσοχή. 

Η πάντα εκθαμβωτική Κέιτ Μπλάνσετ τιμήθηκε από το αμερικανικό περιοδικό για το αξεπέραστο και ξεχωριστό στυλ της κερδίζοντας το βραβείο Style Icon.  

Την στιγμή που παρέλαβε το βραβείο της, θέλησε να ευχαριστήσει τον Ιταλό σχεδιαστή Armani που τόσες φορές την έχει ντύσει στο κόκκινο χαλί. 

«Πρέπει πραγματικά να ευχαριστήσω τον κ. Armani, ο οποίος είναι ένα ίνδαλμα του στυλ και έχει υπάρξει μέντορας για μένα» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Apimages
Apimages

To φόρεμα της 48χρονης ηθοποιού είναι από την ανοιξιάτικη συλλογή του Givenchy για το 2018 και δεν είναι διάθεσιμο ακόμα από τον οίκο.

Παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο στην πασαρέλα της εβδομάδας μόδας του Παρισιού, αλλά σε μπλε απόχρωση.

Τα παπούτσια της Κέιτ Μπλάνσετ επίσης κέντρισαν το ενδιαφέρον των φωτογράφων, τα οποία ήταν ένας συνδυασμός από μαύρο φίδι με κόκκινο δέρμα. 

«Οι γυναίκες που είναι ο εαυτός τους, που δεν απολογούνται, που ξέρουν πώς φαίνονται και ιδίως αυτές που αισθάνονται ελεύθερες να φορέσουν ό,τι θέλουν, όποτε το θέλουν και με τον δικό τους τρόπο είναι αληθινά style icons» σημείωσε η Κέιτ Μπλάνσετ. 

«Οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν σέξι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουν να σας γ@@σουν. Πιστεύω ότι όλες σας είστε καταπληκτικές. Τολμήστε!» κατέληξε κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.