Calzedonia
Calzedonia
05|12|2017 14:13
SHARE
CALZEDONIA

Να πώς θα είσαι η πιο στιλάτη στο πάρτι


Για τα πιο εντυπωσιακά New Year look, η απάντηση είναι η σειρά “Party” της Calzedonia.

To αγαπημένο Ιταλικό brand μας ετοιμάζει για τα πάρτι και τις βραδινές εμφανίσεις των γιορτών, που θέλουμε να έχουν μια έξτρα δόση λάμψης! Η νέα συλλογή είναι αυτό ακριβώς. Μια συλλογή από legwear όπου πρωταγωνιστεί το Lurex, οι παγιέτες και τα λαμπερά απλικέ στοιχεία.
Glitter λεπτομέρειες και απλικαρισμένα στρας φιγουράρουν στα πιο θηλυκά σημεία του ποδιού όπως τα γόνατα, οι γάμπες ή στο πίσω μέρος κατά μήκος του ποδιού με μια διακριτική glitter γραμμή και στολίζουν τις γυναικείες καμπύλες με τον πιο όμορφο και feminine τρόπο. Το φόντο και το χρώμα είναι πάντα το διαχρονικά επίσημο και απόλυτα αισθησιακό μάυρο. Οι γραμμές άνετες και το αποτέλεσμα πότε girly, cool ή θηλυκό.

Η Party Collection είναι ιδανική για να τραβήξουμε τα βλέμματα στα πόδια μας.
Όλες οι τάσεις είναι στα Calzedonia. Moντέρνα metallics, αστραφτερό glitter και ευφάνταστα στολίδια και prints είναι όλα εδώ! Φέτος, τα καλσόν χαρακτηρίζονται για τη διακριτική, σοφιστικέ λάμψη τους, χάρη στις πολύτιμες λεπτομέρειες των στρας και των μαλακών νημάτων (σε κλασικά χρυσά και ασημένια χρώματα) αλλά και της απόλυτης καινοτομίας του κόκκινου και πολύχρωμου glitter.

Οι μαλακές κάλτσες που ανήκουν σε αυτή τη συλλογή, προσφέρουν έξτρα ζεστασιά με τα πυκνά νήματα και τις πολύτιμες ίνες τους από ζεστό βαμβάκι, κασμίρ, μαλλί, ακόμα και μοχέρ.

Must-have για τα party looks: καλσόν, κάλτσες και κολάν που τραβάνε τα βλέμματα στα πόδια σας!


#Partylike