Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
FRENCH STYLE

French girls do it better! Τα 2 κομμάτια που είναι το επίκεντρο στις εμφανίσεις των Γαλλίδων


Κομψότητα θα πει γαλλικό στιλ και γαλλικό στιλ θα πει κομψότητα.

Η λεπτότητα και η φινέτσα είναι οι δύο συνισταμένες του καθημερινού ντυσίματος των Γαλλίδων. Το να εντυπωσιάζεις χωρίς να προκαλείς και χωρίς να υπερβάλλεις, είναι μια κατάκτηση.

Οι Γαλλίδες, χωρίς προσπάθεια, δείχνουν το δρόμο της διακριτικότητας και περιπλανιούνται στις λεωφόρους του στιλ, με πυξίδα την απλότητα.

Ξέρουν τι τους ταιριάζει, τι τραβά την προσοχή, πού αξίζει να «επενδύσουν». Το καθημερινό ντύσιμο είναι μια απλή υπόθεση όταν στην γκαρνταρόμπα σου έχει κομμάτια που δημιουργούν πολλαπλούς συνδυασμούς.

Υπάρχουν δύο βασικά κομμάτια που μπορούν να καθορίσουν όλη σου την εμφάνιση. Οι Γαλλίδες δίνουν σε αυτά ιδιαίτερη προσοχή και αυτά γίνονται και το επίκεντρο της προσοχής των άλλων.

Η φινετσάτη Γαλλίδα ηθοποιός Ana Girardot μίλησε στη Vogue για το τι είναι αυτό τελικά που μας κερδίζει στις εμφανίσεις των Γαλλίδων και δεν σταματάμε να τις θεωρούμε πρότυπο φινέτσας.

«Πάντα θαύμαζα την Catherine Deneuve στο Belle de Jοur η οποία φορούσε τις (Belle Vivier) γόβες της και βάδιζε με την λεπτότητα και την κομψότητα μιας μπαλαρίνας (...) Κάθε Γαλλίδα έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στιλ και ο τρόπος που περπατάς ορίζει το αποτύπωμα που θέλεις να αφήνεις πίσω σου, ως γυναίκα. Γι’αυτό, χρειάζεσαι εκπληκτικά παπούτσια.

 

Μου αρέσει ο μινιμαλισμός στο ντύσιμο, να είμαι κλασική, αλλά αρκετές φορές, μου αρέσει να προσθέτω «ευφάνταστες» πινελιές. Να προσθέτω μια δόση φαντασίας σε κάθε καθημερινό μου outfit. To στιλ των Γαλλίδων είναι σοφιστικέ αλλά τις περισσότερες φορές έχει μια δόση «τρέλας». Για παράδειγμα μας αρέσει η απογευματινή μας εμφάνιση να έχει υπερβολή, ενώ τις πρωινές ώρες επιλέγουμε πιο διακριτικά κομμάτια. Ομως, κατά κανόνα, τα παπούτσια και η τσάντα που επιλέγουμε γίνονται πάντα το επίκεντρο της προσοχής (...) Κατά την περίοδο των γιορτών, μου αρέσει το ντύσιμό μου να είναι λαμπερό και να του δίνω τη δέουσα προσοχή. Mην φοβηθείτε να κάνετε την πιο λαμπερή σας εμφάνιση και να εκφραστείτε, πρέπει να είστε η πιο εντυπωσιακή καλεσμένη του πάρτι. Μια Γαλλίδα αυτό μπορεί να το πετύχει χωρίς εξηγήσεις.