shutterstock.com
shutterstock.com
ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ!

Βάλε eyeliner σαν επαγγελματίας μακιγιέζ -7 κόλπα


Το eyeliner είναι ένα από τα προϊόντα ομορφιάς που μπορούν να μεταμορφώσουν το πρόσωπο μιας γυναίκας, να το κάνουν ακόμα πιο θηλυκό, σέξι και όλα αυτά παίζοντας μονάχα με το βλέμμα και διορθώνοντας το σχήμα των ματιών.

Ωστόσο, όπως και τα υπόλοιπα καλλυντικά, έτσι και αυτό, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, διότι – ανάλογα και με τη μορφή του και το πινέλο του - υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες αποτυχίας.

Ακολούθησε τον οδηγό για εντυπωσιακό γατίσιο βλέμμα:

  • Διάλεξε τον κατάλληλο τύπο eyeliner με βάση το είδος του μακιγιάζ που θέλεις να πετύχεις. Μπορείς να επιλέξεις το eyeliner σε μολύβι για αποτέλεσμα μέτριας έντασης, το μαρκαδόρο αν είσαι αρχάρια, το τζελ αν θέλεις ένα σταθερό και δυνατό αποτέλεσμα που αγγίζει το τέλειο, το υγρό eyeliner που υπόσχεται λεπτή γραμμή με ακρίβεια ή τη σκιά, που δίνει ένα απαλό touch στα μάτια.
  • Εφάρμοσε το προϊόν πάντοτε μετά από τη σκιά ματιών και αυτό γιατί οι σκιές λειτουργούν σαν βάση.
  • Αν τα χέρια σου δεν είναι πολύ σταθερά, φτιάξε πρώτα έναν οδηγό με ένα μαλακό μολύβι ματιών και σχημάτισε με αυτό τη γραμμή. Έπειτα, τόνισε τη γραμμή με το eyeliner.  
  • Για να μην ξεφύγεις ποτέ από τα όρια, φρόντισε ώστε αυτή η γραμμή να είναι αρχικά λεπτή κι έπειτα δώσε της ένταση, περνώντας από πάνω δεύτερη ή και τρίτη στρώση.
  • Το φυσικό αποτέλεσμα είναι πάντοτε η ιδανική επιλογή για όλα τα είδη μακιγιάζ. Για να το διατηρήσεις, μην τραβάς τη γραμμή πολύ πιο έξω από το φυσικό τελείωμα των ματιών σου.
  • Για τα μικρά μάτια προτείνουμε το eyeliner από τη μέση των άνω κινητών βλεφάρων και προς τα έξω.
  • Στις πιο κάζουαλ και πρωινές εμφανίσεις αντικατέστησε το μαύρο eyeliner με την καφέ απόχρωση που είναι must για φέτος.
TAGS