HAIR TIPS

Τα καλύτερα τιπς για μαλλιά -Από τους hairstylists των διάσημων


Οταν βλέπετε τις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί, θαυμάζετε την κομψή και αψεγάδιαστη εικόνα τους.

Παράλληλα, αυτές γίνονται για εσάς πηγή έμπνευσης για τις τάσεις στη μόδα και την ομορφιά, αφού ξέρουν από πρώτο χέρι πως να ντυθούν και να περιποιηθούν, ώστε να εντυπωσιάσουν.

Μια από τις λεπτομέρειες που πάντοτε κάνει τη διαφορά στις σελέμπριτις είναι τα χτενίσματα τους. Μαλλιά σε όλα τα μήκη, λαμπερά, που σφύζουν από υγεία, σαν να μην έχουν ταλαιπωρηθεί ποτέ από κανένα προϊόν και εργαλείο στάιλινγκ. Χτενίσματα που φέρνουν στο νου τις σελίδες ενός περιοδικού και τις διαφημίσεις των μεγαλύτερων brands.

Αν πιστεύετε ότι οι αγαπημένες σας σταρ οφείλουν όλη τους την ομορφιά στο DNA τους ή ότι καταφέρνουν μόνες τους να δημιουργήσουν το τέλειο look, τότε μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε καλύτερα το γεγονός, ότι πίσω από αυτές κρύβονται δυο ταλαντούχα χέρια και δη των κορυφαίων hairstylists που έχουν μυηθεί στην κομμωτική.

Με αφορμή το γεγονός ότι διανύουμε περίοδο βραβείων και πολλών εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί, εκείνοι αποκαλύπτουν τα μυστικά τους, που μπορείτε κάλλιστα να υιοθετήσετε στις πρωινές και βραδινές σας εξόδους.

Προτιμήστε τα φορητά εργαλεία στάιλινγκ χωρίς καλώδιο, όταν ταξιδεύετε

Η haisrtylist Νίκι Λεμς δεν χρησιμοποιεί πάντοτε εργαλεία στάιλινγκ που χρειάζονται ρεύμα για να λειτουργήσουν και πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για περιστάσεις, κατά τις οποίες πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση και να ακολουθεί τις σελέμπριτις. Για παράδειγμα στα βραβεία Golden Globes. Οπως εξηγεί, με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται σε μεγάλο βαθμό η δουλειά της, μιας και μπορεί να διορθώνει τα μαλλιά μιας γυναίκας, ακόμα κι αν εκείνη κινείται στο χώρο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε κι εσείς όταν ταξιδεύετε και θέλετε να είστε στην τρίχα ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Χτενίστε πρώτα τη φράντζα σας, αν είναι πυκνή

Μάλιστα θα πρέπει να το κάνετε ακριβώς μετά το μπάνιο, σύμφωνα με τη hairstylist Σάρα Ποτέμπα. Απλώστε λίγη μους στη νωπή φράντζα, στεγνώστε την ελαφρά με το στόμιο του σεσουάρ στραμμένο κάθετα και έπειτα, «δουλέψτε» τη με τη βούρτσα. Σταθεροποιείστε τη φράντζα από τη μια μεριά του κεφαλιού με ένα τσιμπιδάκι και περιμένετε μερικά λεπτά. Μετακινείστε τη φράντζα από την άλλη πλευρά και σταθεροποιείστε την με το τσιμπιδάκι. Οταν αφήσετε τα μαλλιά ελεύθερα θα παρατηρήσετε ότι έχουν αποκτήσει φυσική κίνηση και όγκο.

Χρησιμοποιείστε λακ πριν και μετά τις μπούκλες

Ο Πολ Νόρτον δημιουργεί το τέλειο γουέιβι look εφαρμόζοντας ένα μυστικό: πριν χρησιμοποιήσει το ειδικό εργαλείο για το κατσάρωμα των μαλλιών, ψεκάζει την κάθε τούφα με λακ, ώστε αυτή να μπορέσει να εφαρμόσει σωστά πάνω του αλλά και να πάρει τη μορφή της μπούκλας ακόμα πιο εύκολα. Η λακ μετά το στάιλινγκ διασφαλίζει απλά τη σταθερότητα του χτενίσματος.

Εφαρμόστε κερί για τα μαλλιά για να τιθασεύσετε το φριζάρισμα

Εστω ότι θέλετε να δημιουργήσετε την τέλεια πλεξούδα, αλλά τα μαλλιά σας δεν σταθεροποιούνται κατά το πλέξιμο γιατί έχουν διαφορετικό μήκος. Τα μυστικά είναι δύο: στριφογυρίστε την κάθε τούφα, όπως στην παρακάτω φωτογραφία και εφαρμόστε κερί για τα μαλλιά για να τιθασεύσετε τις τρίχες που είναι πιο κοντές και είτε δεν παραμένουν σταθερές είτε φριζάρουν.

Προσθέστε όγκο στην κορυφή

Οταν θέλετε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε ένα κομψό updo, ο hairstylist της Witherspoon προτείνει να δώσετε όγκο στα μαλλιά και πιο συγκεκριμένα στην κουρφή, ώστε το χτένισμα να μοιάζει λιγότερο επιτηδευμένο. Επίσης ο όγκος δίνει μια μοντέρνα και έλεγαντ πινελιά στο look