Η Σάρα Σαμπάιο σου δείχνει πώς θα είσαι λαμπερή στις φετινές σου διακοπές | 0 bovary.gr
Η Σάρα Σαμπάιο σου δείχνει πώς θα είσαι λαμπερή στις φετινές σου διακοπές | 0 bovary.gr
BEAUTY ROUTINE

Η Σάρα Σαμπάιο σου δείχνει πώς θα είσαι λαμπερή στις φετινές σου διακοπές


Είναι μια από τις πιο περιζήτητες γυναίκες στον πλανήτη. Η εξωτικής ομορφιάς Σάρα Σαμπάιο, ανήκει στη λίστα των αγγέλων της γνωστής εταιρείας εσωρούχων Victoria Secret, στις γυναίκες εκείνες δηλαδή που καταφέρνουν να υπογράφουν εκατοντάδες συμβόλαια με οίκους υψηλής ραπτικής, να πραγματοποιούν αμέτρητα ταξίδια, να περπατούν στα διασημότερα catwalks, να φωτογραφίζονται για καμπάνιες, να κερδίζουν πολλά χρήματα και δόξα.

Και φυσικά, αυτή η επαγγελματική της πορεία δεν θα μπορούσε παρά να τη μυήσει στα μυστικά του χώρου της ομορφιάς, τα οποία ακολουθεί πιστά όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και στην παραλία, όπου θέλει να δείχνει πάντοτε αψεγάδιαστη και λαμπερή, αλλά ταυτόχρονα φυσική.

Η 25χρονη καλλονή και ambassador της Moroccanoil μοιράζεται με όλες τις γυναίκες τις συμβουλές της για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές, που πρέπει να είναι «flawless from sunrise to sunset»!

  • Τα προϊόντα

Το λάδι αργκάν είναι ένα από τα προϊόντα που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Αποτελεί από παλιά βασικό «όπλο» ομορφιάς των γυναικών του Μαρόκου, που γνώριζαν τα οφέλη του, όπως για παράδειγμα, τα μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, τα ω-3 και ω-6, τις πολυφαινόλες, τη Βιταμίνη Ε και η Σαμπάιο το χρησιμοποιεί τόσο στα μαλλιά της, όσο και στην επιδερμίδα της, όταν αισθάνεται ότι έχει καεί από τον ήλιο, καθώς επαναφέρει τα φυσικά έλαια του δέρματος. Το φοράει ακόμα και στο πρόσωπο της, αναμειγνύοντας το με την ενυδατική ή το foundation της.  

apimages
apimages
  • Η διατροφή

Δεδομένου ότι η ομορφιά πηγάζει πρώτα από μέσα μας, το σούπερμοντελ αλλάζει τις διατροφικές τις συνήθειες για να εξασφαλίσει την αψεγάδιαστη εικόνα του δέρματος της. Ετσι, «κόβει» την πρόσληψη ζάχαρης, που σύμφωνα με την ίδια είναι καθοριστικός παράγοντας.

  • Το μυστικό μετά τη θάλασσα

Παρά το γεγονός ότι το νερό της θάλασσας μπορεί να σας χαρίσει ένα beach hair look που είναι ιδιαίτερα σέξι, η Σαμπάιο συμβουλεύει όλες τις γυναίκες να μην ξεχνούν ποτέ να κάνουν ντους μόλις βγουν από αυτήν, ώστε να αποτρέψουν την ξηρότητα της τρίχας αλλά και να διασφαλίσουν το χρώμα των μαλλιών.

  • Το μακιγιάζ

Αν και δεν χωράει καμία αμφιβολία πως το μακιγιάζ την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή από ότι ήδη είναι, η ίδια προτιμάει να μην καλύπτει ποτέ με «βαριά» προϊόντα μακιγιάζ τη λάμψη που αφήνει ο ήλιος επάνω στο πρόσωπο και είναι υπέρ του φυσικού look. Για το λόγο αυτό, το μόνο που κάνει είναι να ενυδατώνει το δέρμα της, να φοράει λίγη ποσότητα highlighter, ένα έντονο και φωτεινό κόκκινο κραγιόν και να τονίζει τις βλεφαρίδες της.