Τα μυστικά για άψογη και λαμπερή επιδερμίδα σύμφωνα με την make up artist της Τζένιφερ Λόπεζ | 0 bovary.gr
Τα μυστικά για άψογη και λαμπερή επιδερμίδα σύμφωνα με την make up artist της Τζένιφερ Λόπεζ | 0 bovary.gr
MAKE UP

Τα μυστικά για άψογη και λαμπερή επιδερμίδα σύμφωνα με την make up artist της Τζένιφερ Λόπεζ


Είναι η αγαπημένη make up artist των διασήμων. Ανάμεσα στις πελάτισσές της βρίσκονται η Jennifer Lopez, η Gwen Stefani, η Kendall Jenner και η Chrissy Teigen.

Η Mary Phillips πιστεύει ότι η λαμπερή επιδερμίδα είναι το βασικό στοιχείο ενός επιτυχημένου μακιγιάζ. Και η ίδια αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο περιοδικό W μερικά από τα μυστικά της.

Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που της κάνουν τα γυναικεία περιοδικά είναι πώς καταφέρνει η Τζένιφερ Λόπεζ να έχει μια τόσο λαμπερή επιδερμίδα. Αλλωστε η Mary Phillips που την βάφει εδώ και πολλά χρόνια, έρχεται σε καθημερινή επαφή με το δέμα της γνωστής τραγουδίστριας και ξέρει το μυστικό.

Βήμα 1: Υπνος, Νερό, Διατροφή, Βιταμίνες

«Αν δεν κοιμάστε καλά, δεν πίνετε πολύ νερό και δεν παίρνετε τις βιταμίνες σας, αυτό θα φανεί σίγουρα στο δέρμα και στο πρόσωπό σας» τονίζει η διάσημη make up artist. «Η διατροφή είναι το πρώτο στοιχείο στη δική μου λίστα» συμπληρώνει. 

Βήμα 2: Η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης

Eίναι πολύ σημαντικό να πλένουμε το πρόσωπό μας πριν πέσουμε για ύπνο και κάθε πρωί και βράδυ πρέπει να το ενυδατώνουμε. «Αν βλέπεις το δέρμα σου να είναι ερεθισμένο, αντί να πας στο δερματολόγο καλό είναι να το ρίξεις λίγο στο τρέξιμο και θα δεις διαφορά» σημειώνει. Επιπλέον αφού πλύνεις το πρόσωπό σου, η makeup artist σου προτείνει να εφαρμόσεις τα προϊόντα με την εξής σειρά: Ελαιο, σέρουμ, κρέμα ματιών, ενυδατική.

Βήμα 3: Περιποίηση προσώπου πριν από κάθε εκδήλωση

Οταν είσαι καλεσμένη σε κάποιο event, φρόντισε να έχεις δύο ώρες για την περιποίησή σου. Ξεκίνα από το ντους, κάνοντας ένα καλό peeling και χρησιμοποιώντας ήπια προϊόντα που δεν θα αφαιρέσουν από την επιδερμίδα σου τα φυσικά της έλαια. Κάνε οπωσδήποτε μια μάσκα προσώπου και ματιών. To μακιγιάζ στρώνει καλύτερα με αυτόν τον τρόπο.

Βήμα 4: Μακιγάζ

Αφού έχεις ενυδατώσει καλά την επιδερμίδα σου, άπλωσε πολύ καλά το foundation και το concealer και ύστερα εφάρμοσε τη διάφανη πούδρα σταθεροποίησης. Αφού έχεις ολοκληρώσει το μακιγιάζ και έχεις βάλει την πούδρα, πρόσθεσε λίγη ενυδατική κρέμα σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου (στα κόκαλα των ζυγωματικών, στην άκρη της μύτης και ψηλά στο μέτωπο). Ετσι, το πρόσωπο είναι λαμπερό και φωτεινό. 

Και τέλος ο βασικός κανόνας για ένα επιτυχημένο μακιγιάζ είναι «less is more with all makeup», δηλαδή όσο λιγότερα βάφεσαι, τόσο το καλύτερο.  

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο προφίλ της στο Instagram:

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Διαβάστε επίσης: Γνωστή make up artist φωτογραφίζεται με και χωρίς μακιγιάζ για σημαντικό λόγο

Φόρα το κραγιόν σαν make up artist!