Apimages
Apimages
10|02|2018 15:31
SHARE
MEGHAN-ΗΑRRY

Μeghan Μarkle και πρίγκιπας Ηarry -Ποιος κορυφαίος μουσικός καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στον γάμο τους


Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μeghan Markle όπως ήδη ξέρουμε πρόκειται να γίνει τον Μάιο και θα είναι ο γάμος της χρονιάς.

Το λιγότερο που περιμένουμε είναι μια εντυπωσιακή τελετή σχεδιασμένη τέλεια μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα έναν πριγκιπικό γάμο.

Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται πολλά μεγάλα ονόματα και celebrities.

Σίγουρα θα είναι ένας γάμος που θα θυμίζει παραμύθι. Και σε αυτό το παραμύθι επιβάλλεται να ακούγεται παραμυθένια μουσική.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε πως ο Elton John άλλαξε πρόσφατα τις ημερομηνίες προγραμματισμένων συναυλιών του για την τελευταία του περιοδεία. Οι συναυλίες είχαν οριστεί για το Σαββατοκύριακο του γάμου του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ τον Μάιο.

Βρετανικά tabloids αναφέρουν πως ίσως ο καλλιτέχνης μετέφερε τις συναυλίες που θα γίνονταν στο Λας Βέγκας για να μπορέσει να παρευρεθεί στον γάμο. Ο ιδιος δεν επιβεβαίωσε, ούτε αρνήθηκε αυτή την έκθεση.

Με δήλωση στο EltonJohn.com αναφέρεται πως οι συναυλίες του Άγγλου συνθέτη και τραγουδιστή θα προγραμματιστούν για την Κυριακή 6 Μαΐου και την Τετάρτη 16 Μαΐου. Όλες οι παραγγελίες εισιτηρίων για τις 18 και 19 Μαΐου θα επιστρέφονται. Ο Πρίγκιπας Χάρι και ο Μέγκαν Μάρκλ θα παντρευτούν στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο παλάτι Windsor στην Αγγλία στις 19 Μαΐου.

Ο John, ο οποίος ήταν στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ και ήταν κοντά με την πριγκίπισσα Diana, δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι θα ήθελε να παρευρεθεί στο γάμο, αλλά δεν ήξερε αν ήταν στη λίστα των προσκεκλημένων. «Δεν γνωρίζω. Δεν μου το έχουν ζητήσει », είπε. «Παίζω στο Λας Βέγκας, γι 'αυτό δεν ξέρω τι θα συμβεί. Θα είναι ωραίο γιατί τον αγαπώ βαθιά».

Άραγε θα τον δούμε ανάμεσα στους καλεσμένους; Kι αν ναι θα τραγουδήσει μετά την τελετή προς τιμήν του ζευγαριού; Ανυπομονούμε!