ΣΤΑΡΣ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑ

Οι σταρ που υιοθέτησαν παιδιά


Τα υιοθετημένα παιδιά είναι παιδιά που γεννήθηκαν από την καρδιά. Σταρ του εξωτερικού αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους υιοθετώντας παιδιά από όλο τον κόσμο.

Η αγάπη και η αφοσίωσή τους στα νέα μέλη της οικογένειά τους, παραδειγματική. Τα υιοθετημένα παιδιά διάσημων εκπροσώπων της σόουμπιζ δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από τα φλας της δημοσιότητας. Η νέα ζωή που ξεκίνησε για εκείνα στην αγκαλιά των θετών γονιών τους δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει το ενδιαφέρον των media.

 

Σάντρα Μπούλοκ

 

Η Σάντρα Μπούλοκ είχε ξεκινήσει διαδικασίες υιοθεσίας με τον σύζυγό της τρία χρόνια πριν τον διαζύγιό τους. Η υιοθεσία τελικά συνέπεσε με την ανακοίνωση του διαζυγίου της, τον Απρίλιο του 2010. Δηλώνει πλέον ανύπανδρη μητέρα με καμάρι.

Νικόλ Κίντμαν – Τομ Κρουζ

 

Ο γάμος της Νικόλ Κίντμαν και του Τομ Κρουζ διήρκεσε δέκα χρόνια. Το ζευγάρι χώρισε λίγο μετά την δέκατη επέτειο γάμου του, ενώ η Κίντμαν ήταν τριών μηνών έγκυος. Η ηθοποιός απέβαλε, αλλά οι δυο τους μοιράζονται από κοινού την κηδεμονία του 15χρονου Connor και της 18χρονης Bella που υιοθετήθηκαν όσο το ζευγάρι ήταν ακόμα μαζί.

Μισέλ Φάιφερ

 

Η Μισέλ Φάιφερ υιοθέτησε την κόρη της Claudia Rose το 1993. Ένα χρόνο αργότερα απέκτησε τον βιολογικό της γιο, Τζον Χένρι. Το όνειρό της για να υιοθετήσει της γεννήθηκε στην εφηβεία.

Μαντόνα

 

Η Μαντόνα έχει υιοθετήσει δύο παιδιά από το Malawi, τον David και την Μercy. Το κοριτσάκι γεννήθηκε το 2006 από ανήλικη ανύπανδρη μητέρα η οποία είχε αφήσει την τελευταία της πνοή λίγες μέρες μετά τον τοκετό.

Αντζελίνα Ζολί – Μπραντ Πιτ



To πρώην ζευγάρι υιοθέτησε τον μικρό Maddox, την Ζachara και τον Pax Thien. Μαζί απέκτησαν ακόμα 3 βιολογικά παιδιά.

Nταιάν Κίτον

 

Έχει υιοθετήσει δύο παιδιά, την Dexter και τον Duke. Η ηθοποιός αποφάσισε να γίνει μητέρα στα 50, μετά τον θάνατο του πατέρα της και την συνειδητοποίηση της θνητότητάς μας. “Η μητρότητα με έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Είναι η πιο συγκινητική εμπειρία που είχα ποτέ” έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Κέιτ Μπλάνσετ

 

H Kείτ Μπλάνσετ υιοθέτησε την κόρη της – Edith Vivian Patricia Upton- τον Μάρτιο του 2015. Η ηθοποιός έχει ακόμα τρεις γιους, τον Dashiell 13 ετών, τον Roman 10 ετών και τον Ιgnatius 7 ετών.

Σαρλίζ Θερόν

 

Η Σαρλίζ Θερόν υιοθέτησε μυστικά τον μικρό Jackson τον Μάρτιο του 2012 και την μικρή August το 2015.

Μεγκ Ράιν

 

Η Μεγκ Ράιν έχει ένα βιολογικό παιδί, τον Jack Henry που γεννήθηκε το 1993. To 2006 θέλησε να μεγαλώσει την οικογένειά της και υιοθέτησε την 14 μηνών Daisy True από την Κίνα.