Παρασκήνιο: Ολη η ελληνική σόουμπιζ στο πάρτι του KENZO x H&M | 0 bovary.gr
Παρασκήνιο: Ολη η ελληνική σόουμπιζ στο πάρτι του KENZO x H&M | 0 bovary.gr
ΕΡΜΟΥ KENZO x H&M

Παρασκήνιο: Ολη η ελληνική σόουμπιζ στο πάρτι του KENZO x H&M


Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου τίμησαν με την παρουσία τους το πάρτι για τη νέα συνεργασία της αλυσίδας H&M με το γαλλικό οίκο μόδας KENZO!

Στο κατάστημα της Ερμού 54 είδαμε ρούχα ανατρεπτικά και εκκεντρικά, με ευφάνταστα χρώματα, prints και αντιφατικά μοτίβα, που φόρεσαν και οι σελέμπριτιζ που βρέθηκαν εκεί και φωτογραφήθηκαν.

Ταυτόχρονα εκατοντάδες γυναίκες συνωστίστηκαν έξω από το κατάστημα της γνωστής εταιρείας, περιμένοντας να αποκτήσουν ένα κομμάτι από την capsule συλλογή κι όταν οι πόρτες πια άνοιξαν, ο χαμός είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για να περιγράψουμε αυτό που ζήσαμε!

Το μουσικό πάρτι της βραδιάς απογείωσαν με τη μουσική τους οι Playmen με guest performance υπό τη συνοδεία μιας νεαρής χορεύτριας, ντυμένης με ρούχα από την exclusive συλλογή, που δημιούργησαν η Carol Lim και ο Humberto Leon για την Η&Μ.

Ανάμεσα στους  καλεσμένους ήταν η Τάμτα, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Μαρία Ηλιάκη, η Ελένη Φουρέιρα, ο Άκης Πετρετζίκης, η Μαριάντα Πιερίδη, ο Γιάννης Στάνκογλου, Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη και ο Κωνσταντίνος Ρήγος.