apimages
apimages
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η Πενέλοπε Κρουζ αγνώριστη με ξανθά μαλλιά ως Donatella Versace


Για τον τρίτο κύκλο της πολυβραβευμένης σειράς «American Crime Story», η μελαχρινή Ισπανίδα καλλονή άλλαξε ολοκληρωτικά το look στα μαλλιά της και μεταμορφώθηκε στη διάσημη Donatella Versace, αδερφή του Gianni Versace, σχεδιαστή μόδας και ιδρυτή του ομώνυμου οίκου, που δολοφονήθηκε το 1997 έξω από την βίλα του στο Miami Beach.

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο της Μορίν Ορθ: «Vulgar Favors», το οποίο εξετάζει τα γεγονότα της δολοφονίας του Gianni Versace και ο τρίτος κύκλος είναι αφιερωμένος σε αυτό το γεγονός.

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του Ράιαν Μέρφι, «The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story», ο φακός απαθανάτισε τη βραβευμένη με Όσκαρ Πενέλοπε Κρουζ με πλατινέ περούκα, μακιγιάζ και στάιλινγκ ρούχων που αντιπροσωπεύουν τη σχεδιάστρια -θρύλο.

Για την ιστορία, ο Gianni Versace δολοφονήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1997 στα σκαλιά του σπιτιού του στο Μαϊάμι από τον Άντριου Κανανάν, έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός ύστερα από οκτώ ημέρες. Η αστυνομία είχε αποφανθεί τότε ότι είχε αυτοκτονήσει, αλλά τα αίτια της δολοφονίας δεν έγιναν ποτέ γνωστά στο κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αρχικά το όνομα της Lady Gaga ήταν αυτό που είχε προταθεί για το ρόλο της Donatella Versace, ενώ το ρόλο του αδερφού της σχεδιάστριας θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Εντγκαρ Ραμίρεζ και το ρόλο του δολοφόνου του, ο ηθοποιός Ντάρεν Κρις.

Στη σειρά θα συμμετέχει και ο τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν, που θα υποδυθεί τον επί χρόνια εραστή του Gianni, Antonio D’Amicom.

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή της Πενέλοπε Κρουζ στις παρακάτω φωτογραφίες.

 

 

 

 

 

apimages
apimages