Splash News
Splash News
22|11|2017 11:33
SHARE
ΛΕΥΚΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

H Kendall Jenner σου δείχνει πώς να φορέσεις το λευκό μέσα στον χειμώνα


Η Kendall Jenner είναι στην κορυφή της βιομηχανίας της μόδας και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο, για την ομορφιά, το στυλ και την διάσημη οικογένεια της.

Κάθε της έξοδος είναι για εμάς έμπνευση καθώς μας δίνει υπέροχες ιδέες με cool attitude .

Για μια ακόμη φορά η πανέμορφη σταρ του μόντελινγκ έκανε τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά με το μίνιμαλ αλλά στιλάτο look της σε λευκό και τόνους της άμμου.

Ποια άλλη θα μπορούσε άλλωστε να φορέσει το λευκό μέσα στο χειμώνα με τόση ευκολία και να το κάνει να δείχνει κομψό αλλά και πολύ edgy; H απάντηση είναι καμία! Η Kenny λατρεύει τις μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο και ειδικά τις slouchy.

Αυτήν τη φορά σε βραδινή έξοδο της με την Hailey Baldwin στο νυχτερινό Μανχάταν της Νέας Υόρκης, επέλεξε να φορέσει total white. Συνδύασε το λευκό baggy ψηλόμεσο παντελόνι , που αναδεικνύει την λεπτή μέση της, με τοπ σε ‘σπασμένο” off white λευκό, over-the-knee μπότες με slouchy εφαρμογή και blazer σε μεταλλική μπεζ απόχρωση που φυσικά έκλεψε όλα τα βλέμματα. Από κομσήματα διάλεξε χρυσά δαχτυλίδια με πολύχρωμες πέτρες.

Τα μαλλιά της ίσια , όπως συνηθίζει, ενώ το μακιγιάζ της ήταν φυσικό με ελαφρώς ηλιοκαμμένα μάγουλα και τονισμένα με highlighter ζυγωματικά. Τέλος το top model έδωσε ένταση στα χείλη με shiny ροδακινί gloss.

Η λευκή φιγούρα της έκανε πραγματικό statement με τα μοντέρνα κομμάτια να συνδυάζονται αρμονικά με το διαχρονικά κομψό λευκό, που έδειχνε elegant μέσα στον χειμώνα.

Οι σούπερ ιδιαίτερες μπότες και το σακάκι με την μεταλλική λάμψη είναι από τις πιο hot τάσεις που βλέπουμε παντού και φυσικά η Κένταλ το γνωρίζει καλά και τις υιοθέτησε από τις πρώτες κιόλας.

Από την άλλη μας δείχνει τον τρόπο να εντάξουμε το λευκό ακόμα κι σε βραδινά outfits και το κάνει να φαίνεται τόσο μα τόσο εύκολο. Ένα σύνολο που μπορούμε να προσαρμόσουμε στο στυλ μας και να το δοκιμάσουμε για all day εμφανίσεις.