Η Ελένη Φουρέιρα
28|07|2021 09:47
SHARE
NEW SONG

Η ξανθιά Ελένη Φουρέιρα ως σύγχρονη θεά Αφροδίτη στο νέο της video clip


Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίζεται πιο ξανθιά από ποτέ και άκρως εντυπωσιακή στο νέο της video-clip.

Η Ελένη Φουρέιρα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αεράκι (το θηλυκό)» και μαζί με την ομάδα της ετοίμασε ένα πολύ εντυπωσιακό music-clip που σκηνοθέτησε ο George Μπενιουδάκης. Η «εκρηκτική» performer μετατρέπεται σε σύγχρονη θεά Αφροδίτη και μας «μαγεύει» για ακόμα μία φορά.

Με iconic looks, καθώς φορά αποκλειστικά archive δημιουργίες του εμβληματικού Γάλλου σχεδιαστή Jean Paul Gaultier, από RTW και Ηaute Couture συλλογές του από το 1995 έως το 2020, η Ελένη Φουρέιρα εκτελεί μία δυναμική χορογραφία, πλαισιωμένη από χορεύτριες, έχοντας ως φόντο εντυπωσιακά σκηνικά, ακόμα και μέσα στη θάλασσα.

Το «Αεράκι (Το Θηλυκό)», σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Κυριάκου Ντούμου, που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα up-tempo τραγούδι, με latin ρυθμό και ελληνικό στίχο, που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.

Το τραγούδι παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη σκηνή των φετινών Mad VMA, σ' ένα act που έκλεψε τις εντυπώσεις και αποτελεί το δημοφιλέστερο video της διοργάνωσης στο YouTube καθώς μετρά πάνω από 1,3 εκατομμύρια views.

Η Ελένη Φουρέιρα
SHARE