ΗΕRSCHEL SUPPLY

Herschel Supply: Τι είναι αυτό το σακίδιο που φορούν μανιωδώς άνδρες, γυναίκες και στην Ελλάδα;


Με τους περισσότερους διάσημους οίκους μόδας με κορυφαίο τον Chanel, να αλλάζουν την ιδεολογία, το στιλ και τη γραμμή στα ρούχα τους από το 2014 (υιοθετώντας μία πιο punk chic γραμμή) με σκοπό να «ταιριάξουν» τα σακίδια πλάτης με την πασαρέλα, το backpack φαίνεται να μπαίνει πιο πολύ από ποτέ στην καθημερινότητά μας.

Στην Αγγλία, δηλαδή, το 1/3 από τις τσάντες που αγοράζονται καθημερινά είναι σακίδιο, γνωστά brands (Zara, Mango, H&M) έχουν ξεχωριστή σειρά μόνο με backpacks και στην Αμερική οι αγορές σακιδίων αυξήθηκαν από το 2008 κατά 48%.

Ωστόσο ένα brand κατάφερε από το πουθενά όχι μόνο να κάνει ρεκόρ πωλήσεων στις τσάντες πλάτης, αλλά και να κάνει όλους τους εργαζόμενους να την προτιμούν για τις ώρες στην δουλειά. Ήδη, με μία σύντομη βόλτα στο μετρό θα δεις πολλούς άνδρες και γυναίκες να φορούν αυτό το σακίδιο με τις δύο καφέ λωρίδες, ονόματι Herschel Supply.

Οι ιδρυτές της καναδικής εταιρίας Herchel αναφέρουν πως οι τσάντες τους είναι παντού και έχουν δίκιο.

 

A photo posted by Bratpack SG (@bratpacksg) on Oct 2, 2016 at 8:36pm PDT

Συγκεκριμένα, ο Λίντον και ο μεγαλύτερος αδελφός του Τζέιμι ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα τοπ 2009, δημιουργώντας σακίδια πλάτης, τα οποία θυμίζουν λίγο αυτά της ορειβασίας, αλλά έχουν πιο μικρό μέγεθος και μίνιμαλ γραμμή.

 

A photo posted by Herschel Supply Co (@herschelsupply) on Jan 11, 2015 at 11:33am PST

Με την πρώτη τους σειρά να γίνεται ανάρπαστη, τα δύο αδέλφια άφησαν τις δουλειές τους και αφοσιώθηκαν στην Herschel Supply (όπου το όνομά της το πήρε από ένα χωριό στον Καναδά με μόνο 30 μόνιμους κατοίκους).

Το απίστευτο είναι πως η Heschel Supply Company, το 2011 πούλησε 8.000 σακίδια και το 2015... 4,5 εκατομμύρια, με τις πωλήσεις να αναμένονται να φθάσουν φέτος τις 6 εκατομμύρια σε 72 χώρες.

Με τις πωλήσεις τους να αυξάνονται κατά 900%, οι λόγοι επιτυχίας της Herschel είναι πολλοί:

 

A photo posted by Herschel Supply Co (@herschelsupply) on Feb 23, 2016 at 10:38am PST

Ένας από αυτούς είναι το χιπστερικό ύφος του σακιδίου, το οποίο δεν σε δεσμεύει είτε είσαι άνδρας ή γυναίκα, οι μίνιμαλ γραμμές του που το καθιστούν ιδανικό για το γραφείο, την εκδρομή, το σχολείο και το γυμναστήριο, οι νορμάλ τιμές (από 65 το πιο απλό μέχρι 120 ευρώ το κλασικό), αλλά και το ότι «σπάει» με ένα στιλάτο τρόπο το σοβαρό  «στιλ στο γραφείο», χωρίς να μοιάζει κιτς.

 

A photo posted by Herschel Supply Co (@herschelsupply) on Jul 12, 2015 at 10:57am PDT

Το κολεγιακό σακίδιο έχει κερδίσει και τους celebrities με τον Ζακ Έφρον, τον ηθοποιό Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και τον Κάνιε Γουέστ να το φορούν μονίμως, η Herchel σύμφωνα με την Guardian είναι στην κορυφή της λίστας των backpacks, καθώς έχει φυσιολογικές τιμές, είναι άνετες στο κούμπωμα και βολικές στην μετακίνηση.

Ίσως το ότι φέρνουν κάτι μεταξύ κολεγιακού και σακιδίου ορειβασίας είναι και ο λόγος που έχει ξετρελάνει όλες τις ηλικίες. Με το design του να συνδυάζει την αγάπη του ανθρώπου για νοσταλγία και περιπέτεια, οι ιδρυτές της Herschel δηλώνουν πως κάνουν μεγάλη έρευνα για τα προϊόντα που θα αγοράσουν, δίνοντας έμφαση και στα vintage σχέδια.

Ανακάλυψε τα πιο it σακίδια σε ΗΠΑ και Βρετανία, μέσα από το ελληνικό site www.herschelsupply.com/greece.

 

 

 

A photo posted by Herschel Supply Co (@herschelsupply) on Feb 13, 2015 at 10:20am PST