ΣΟΟΥ ΑΓΓΕΛΩΝ

Σοφία Νεοφύτου Αποστόλου, η Ελληνίδα που οργανώνει το σόου της Victoria's Secret -Αποκαλύπτει μυστικά


Το show της Victoria Secret είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα κάθε χρονιά και δεν μιλάμε απλά για μια τυπική πασαρέλα στην οποία συμμετέχουν τα supermodels, αλλά για μια υπερπαραγωγή που συγκεντρώνει εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι κι εσείς προσπαθήσατε πολλές φορές να ακολουθήσετε πιστά όλα τα τρικ και τις συμβουλές των αγγέλων της Victoria Secrets προκειμένου να «κλέψετε» λίγη από τη λάμψη και την εκθαμβωτική τους ομορφιά.

Ομως πίσω από όλο αυτό το υπερθέαμα υπάρχουν και κάποια τεχνικά ζητήματα, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι δημιουργούνται 43 διαφορετικά ζευγάρια φτερών για τα διεθνούς φήμης μοντέλα ή και άλλα οικονομικά θέματα, όπως το κόστος του Fantasy Bra με τους εννιά χιλιάδες πολύτιμους λίθους, που φέτος έφτασε τα 3 εκατομμύρια δολάρια!

Τα εύσημα για το πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα που κάνει ολόκληρο τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς να παραμιλάει, ανήκουν στην Ελληνίδα Σοφία Νεοφύτου-Αποστόλου, καλλιτεχνική διευθύντρια του show, που από το 2010 φοράει τα φτερά στους αγγέλους!

Οσο για το ροζ, το χαρακτηριστικό χρώμα του brand, η κ. Νεοφύτου – Αποστόλου παραδέχεται, ότι δεν είναι ιδιαίτερα φανατική του, αλλά το ροζ σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη.

Απολαμβάνει κάθε πτυχή της δουλειάς της, από τη στιγμή της σύλληψης μιας ιδέας, μέχρι την πραγμάτωση και το τελικό αποτέλεσμα.

« Η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα την πρώτη φορά που ανέλαβα ως καλλιτεχνική διευθύντρια του show της Victoria Secret, ήταν η εκτίμηση του τεράστιου μεγέθους αυτού του έργου που μου ανατέθηκε. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο brand και το show είναι η πιο θεαματική μορφή επικοινωνίας του προϊόντος. Νιώθω πραγματικά μεγάλη ευθύνη, για την επίτευξη του τελειότερου αποτελέσματος από κάθε άποψη», είπε στο whowhatwear.com.

Η εκδότρια του 10 Magazine, στιλίστρια, σχεδιάστρια, η αξιοσέβαστη και ευφυέστατη business woman, Σοφία Νεοφύτου-Αποστόλου, αποκάλυψε όλα τα μυστικά για να μπορέσει κανείς να κερδίσει τον τίτλο της καλλιτεχνικής διευθύντριας σε έναν οίκο όπως η Victoria Secret.

« Φαντάστηκα ποτέ στη ζωή μου πως θα σχεδίαζα φτερά αγγέλων; Οχι! Σκέφτηκα ποτέ ότι θα πρέπει να αναλάβω τα λογιστικά ενός τέτοιου υπερθεάματος; Όχι! Υπάρχουν όμως και άλλοι παράγοντες όπως το να είσαι ακριβής σε αυτό που ζητάς και να μην απολογείσαι, επειδή είσαι ακριβής».

 

 

 

 

 

Η Σοφία Νεοφύτου- Αποστόλου σημειώνει επίσης την τεράστια ευθύνη της για την εμπορική πτυχή των κομματιών του show, αλλά και τη διαδικασία που προηγείται του αυτού, που ξεκινά με συζητήσεις βελτίωσης και αλλαγών μετά τη μετάδοση του. Επειτα, επεξεργαζόμαστε τις ιδέες που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στο επόμενο show και το Φεβρουάριο ξεκινάμε την προετοιμασία. Η διαδικασία της παραγωγής απαιτεί πολλούς τεχνικούς και κάθε ιδέα μπορεί να προκύψει από ένα τραγούδι, ένα βιβλίο, μια ταινία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Κι αν αναρωτιέστε τι γίνεται με όλα αυτά τα σέξι εσώρουχα και τα φτερά, φυλάσσονται στην έδρα της Victoria Secret στο Οχάιο!