ΔΕΙΞΕ ΠΛΑΤΗ

Δείξε πλάτη το χειμώνα -Το τρεντ που πλημμύρισε το Pinterest, πώς θα φορέσεις το ξώπλατο πουλόβερ


Η πλάτη μιας γυναίκας είναι αισθησιακή. Είναι ίσως το πιο βελούδινο σημείο επάνω στο σώμα της. Αυτό που αν  μείνει «ακάλυπτο» μπορεί να ξετρελάνει κάθε άντρα και να εξάψει τη φαντασία του.

Στη μόδα έρχεται λοιπόν ξανά η τάση που θέλει την πίσω όψη του γυναικείου σώματος εκτεθειμένη στα φώτα της δημοσιότητας. Μια τάση διαχρονική, σέξι και απόλυτα σικ.

Με μόνη διαφορά ότι αν παλιότερα βλέπαμε τη γυμνή πλάτη μέσα από φορέματα, τώρα πια αυτό συμβαίνει με τα πουλόβερ, που γενικότερα θεωρούνταν αδιάφορα.

Το Pinterest έχει κατακλειστεί από δεκάδες φωτογραφίες και οι fashion lovers υιοθετούν αυτό το στιλ ολοένα και περισσότερο.

Τα εξώπλατα πουλόβερ εξακολουθούν να ικανοποιούν την ανάγκη για ζεστασιά και άνεση κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενώ με αυτά μπορεί κανείς να πειραματιστεί ποικιλοτρόπως και να διαμορφώσει την κάθε εμφάνιση.

Πώς να το φορέσετε – Τι να προσέξετε

  • Η oversized εκδοχή ταιριάζει άψογα με τζην για τις κάζουαλ στιγμές.
  • Στην περίπτωση που δεν αντέχετε το κρύο, συνδυάστε το με ένα σιλκ τοπ από μέσα ή ένα κορμάκι από δαντέλα.
  • Ή αν θέλετε να είστε στάιλις και στο χώρο εργασίας, φορέστε το πάνω από ένα t-shirt, ακόμα και πάνω από ένα φόρεμα.
  • Φορέστε άφοβα οποιοδήποτε σουτιέν, αλλά προτιμήστε την ιδιαιτερότητα της πλάτης του, για παράδειγμα αντικαταστήστε στην με μια λεπτή αλυσίδα. Αν και το ιδανικότερο θα ήταν ένα στραπλες σουτιέν ή τα καπς.
  • Προσέξτε ώστε να ταιριάζει στη σιλουέτα σας. Αν έχετε περιττά κιλά, επιλέξτε ένα εξώπλατο πουλόβερ μέχρι τα μισά της πλάτης, που θα αφήσει ακάλυπτη την περιοχή όσο ακριβώς χρειάζεται, χωρίς το αποτέλεσμα να είναι αντιαισθητικό.
  • Για μια γυμνασμένη πλάτη, φορέστε το εξώπλατο ρούχο άφοβα και προτιμήστε άνοιγμα που φτάνει μέχρι τη μέση.