Apimages
Apimages
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πώς να γίνετε πιο ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο σύμφωνα με την επιστήμη


Δεν υπάρχει άντρας ή γυναίκα που να μην θέλει να είναι ελκυστικός στο αντίθετο φύλο και να τραβάει τα βλέμματα.

Η επιστήμη επιτέλους μίλησε και τονίζει ότι βρήκε τεκμηριωμένους τρόπους που εγγυούνται κάτι τέτοιο.

Μέσω διάφορων μελετών, οι επιστήμονες βοήθησαν να φτιαχτεί μια λίστα με πράγματα που μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο πιο ελκυστικό στους γύρω του. 

Ανεξάρτητα από την ομορφιά ενός ατόμου, υπάρχουν λοιπόν επιστημονικά αποδεδειγμένοι τρόποι για να γίνετε πιο ελκυστικοί.

Τι πρέπει να κάνετε:

1. Να κυκλοφορείτε πάντα με παρέα 

Σίγουρα φαίνεστε πιο ελκυστικοί όταν είστε με τους φίλους σας, παρά όταν είστε μόνοι, σύμφωνα με ειδικούς ψυχολόγους. Αυτό συμβαίνει διότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος τείνει να εξισορροπεί τα πρόσωπα μιας παρέας και όχι να τα αναλύει ένα προς ένα, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο ελκυστικά τα μέλη της. 

2. Χαμόγελο

Οι επιστήμονες τονίζουν ότι το χαμόγελο μιας γυναίκας είναι ένα δυνατό όπλο για να κλέψει την καρδιά ενός άντρα. Οσο για τους άντρες, αν θέλουν να φαίνονται πιο ελκυστικοί πρέπει το χαμόγελό τους να γίνει πιο πονηρό. 
Μελέτες του εγκεφάλου έδειξαν πως το τμήμα του εγκεφάλου που ενεργοποιείται όταν βλέπει ένα όμορφο πρόσωπο, ενισχύεται ακόμα περισσότερο όταν το πρόσωπο αυτό χαμογελά. 

3. Αντρες, αφήστε λίγο μούσι 

Οι επιστήμονες έκαναν μια έρευνα για το πως τα γένια επηρεάζουν την ελκυστικότητα ενός άντρα. Οι γυναίκες κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε άντρες με διαφορετικά γένια. Οι γυναίκες επέλεξαν κυρίως άντρες με γεμάτα και χοντρά γένια, τα οποία είναι περισσότερα συνδεδεμένα με την ωριμότητα και την αρρενωπότητα.

4. Προσπεράστε την ψιλή κουβεντούλα

Βασικά, ό,τι κι αν κάνετε, μην μιλάτε για τον καιρό, για ζώδια ή οτιδήποτε άλλο είναι άσχετο και βαρετό. Οσο πιο ουσιαστικές ερωτήσεις κάνετε σε κάποιον που σας αρέσει, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να του τραβήξετε την προσοχή. 

5. Αποκτήστε ένα σκυλί

Μια μελέτη του 2015 δείχνει ότι το κατοικίδιό σας μπορεί να σας βοηθήσει να φανείτε πιο ελκυστικός, ιδίως αν είστε άνδρας. Αν κρίνετε ότι μπορείτε να αναλάβετε τη φροντίδα ενός σκύλου, τότε είναι η σίγουρη λύση για περισσότερες κατακτήσεις. Οταν μια γυναίκα βλέπει έναν άντρα μαζί με το κατοικίδιο του, οι επιστήμονες είναι σίγουροι ότι σκέφτεται «Αν ένας άντρας έχει κατοικίδιο, σίγουρα θα μπορεί να φροντίζει εμένα και τα παιδιά»

6Φορέστε κόκκινο χρώμα
Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και της αγάπης. Ερευνες δείχνουν πως τα άτομα που φορούν το συγκεκριμένο χρώμα θεωρούνται περισσότερο ελκυστικά. 

7. Τρώτε συχνά καρότα

Επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσοι καταναλώνουν πολλά καρότα αποκτούν μια χρυσαφένια λάμψη στο δέρμα τους, κάτι το οποίο ελκύει το αντίθετο φύλο καθώς θεωρούν το άτομο πιο υγιές. Τα καρότα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βοηθούν στην απορρόφηση των βλαβερών ενώσεων που παράγονται από το άγχος της καθημερινότητας, ενώ έχουν ευεργετική επίδραση τόσο στο ανοσοποιητικό όσο και στο αναπαραγωγικό σύστημα του ανθρώπου. 

8. Να κουνάτε καταφατικά το κεφάλι σας όταν ακούτε κάποιον

Κουνώντας το κεφάλι σας μπορεί να κάνει την προσωπικότητά σας πιο ελκυστική και συμπαθητική έως και 40 τοις εκατό περισσότερο, σύμφωνα με μια μελέτη, καθώς σας κάνει να φαίνεστε πιο προσιτός και κοινωνικός. 

Διαβάστε επίσης: Ανδρες εξηγούν γιατί τους αρέσει η σύντροφός τους να φλερτάρει με άλλους

12 άνδρες αποκαλύπτουν τι έκαναν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ και τους ξετρέλανε