Shutterstock
Shutterstock
18|08|2018 13:31
SHARE
VIRAL STORY

Η σοκαριστική εικόνα γυναίκας που της κόλλησαν ψεύτικες βλεφαρίδες με πανίσχυρη κόλλα


H ομορφιά είναι κάτι αξιοθαύμαστο μέσα στους αιώνες.

Οι άνθρωποι ξεκίνησαν από πολύ νωρίς να την αναζητούν διακαώς σαν μιαν άλλη φιλοσοφική λίθο.

Οι γυναίκες κάνουμε τα πάντα για να νιώθουμε όμορφες. Περιποίηση, μακιγιάζ, θεραπείες και επεμβάσεις είναι μόνο μερικά από αυτά στα οποία υποβάλλουμε τον εαυτό μας, συχνά φτάνοντας στην υπερβολή και την ματαιοδοξία.

Τότε είναι που μέσα από το διαδίκτυο μαθαίνουμε συγκλονιστικές ιστορίες στις οποίες η ομορφιά μετατρέπεται σε φρίκη. Από αυτές που στην συνέχεια προσπαθούμε να ξεχάσουμε ευχόμενες να μη συμβούν ποτέ σε εμάς.

Μια τέτοια είναι και η ιστορία αυτής της γυναίκας, η οποία σύμφωνα με το PopSugar, επισκέφθηκε το Fara Beauty Salon στην Ταϊλάνδη με extensions βλεφαρίδων που είχαν εφαρμοστεί σε άλλο σαλόνι με πολύ δυνατή κόλλα. Το αποτέλεσμα ήταν τα μάτια της να κολλήσουν τόσο δυνατά, ώστε να μην μπορεί να τα ανοίξει. Η τεχνικός μοιράστηκε ένα βίντεο με την διαδικασία αφαίρεσης, που περιλάμβανε τη χρήση ελαίου για να διαλύσει την κόλλα πριν να αφαιρεθούν τα extensions ένα προς ένα.

Aφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία, η γυναίκα ήταν πλέον σε θέση να ανοίξει ξανά τα μάτια της όμως οι βλεφαρίδες της υπέστησαν σοβαρή ζημιά και ήταν πιο κοντές από ότι πριν τοποθετήσει τα extensions. Προσθέστε τον έντονο ερεθισμό και κοκκινίλα στα μάτια και την φλεγμονή από την κόλλα που διέρρευσε από τις κόγχες. Οι φωτογραφίες κάνουν σήμερα τo γύρο του Internet και προκαλούν ανατριχίλα.

 

Πρώτον, ας ξεκαθαρίσουμε το προφανές: η superglue δεν πρέπει να συνδυάζεται ποτέ με extension βλεφαρίδων. «Η βλάβη στις φυσικές βλεφαρίδες είναι αποτέλεσμα ακατάλληλης εφαρμογής ή η στιλίστρια δεν επέλεξε τον σωστό τύπο βλεφαρίδων για τις υπάρχουσες», δήλωσε η Clementina Richardson, ειδικός στις βλεφαρίδες και αγαπημένη πολλών διασημοτήτων. Πρόσθεσε ότι τα extension πρέπει να συνδέονται μόνο με το φυσικό βλεννογόνο, όχι με το δέρμα, με μια τούφα κάθε φορά.

Όταν πρόκειται για τον τύπο κόλλας που χρησιμοποιείται για τις βλεφαρίδες σας, ο Richardson τόνισε ότι η ιατρική κολλητική ουσία είναι η καλύτερη. «Αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε να αγοράσετε σε ένα φαρμακείο ή ένα κατάστημα ομορφιάς». «Ορισμένες συγκολλητικές ύλες είναι ξηρές και ορατές, αυτές είναι που πρέπει να αποφύγετε. Μην χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε κόλλα.

Η ασφάλεια θα πρέπει να είναι η νούμερο ένα ανησυχία και προτεραιότητα σας. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να επισκεφτείτε κάποιον έμπειρο τεχνικό και ένα ευυπόληπτο σαλόνι ομορφιάς.

Αποφύγετε την πιο οικονομική λύση και προτιμήστε τα πιο αξιόπιστα και ασφαλή αποτελέσματα.