Πιστολάκι στο μπάνιο του ξενοδοχείου, Φωτογραφία: Shutterstock/By stock_SK
Πιστολάκι στο μπάνιο του ξενοδοχείου, Φωτογραφία: Shutterstock/By stock_SK
ΣΕΣΟΥΑΡ

Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να ξαναπιάσετε στα χέρια σας το πιστολάκι του ξενοδοχείου


Eίσαι μήπως από αυτές που πακετάρουν το πιστολάκι μαλλιών τους όπου και να πάνε; Συγχαρητήρια, γιατί μόλις βγήκες κερδισμένη!

Αν πάλι σκέφτεσαι ότι το ξενοδοχείο έχει πιστολάκι μαλλιών και δεν υπάρχει λόγος να παραφορτώσεις την βαλίτσα σου, τότε πρέπει να το ξανασκεφτείς καθώς μία νέα έρευνα αποδεικνύει πως δεν είναι και τόσο σοφή επιλογή να χρησιμοποιούμε το πιστολάκι που υπάρχει στα μπάνια των ξενοδοχείων.

Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι η ύπαρξη των σεσουάρ στα δωμάτια των ξενοδοχείων είναι ανάμεσα στις ανέσεις που προσφέρουν. Τελικά, όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. 

Μικροβιολόγοι έκαναν ελέγχους σε δωμάτια ξενοδοχείων στο Λος Άντζελες, τα οποία ανήκαν στις κατηγορίες από 3 έως 5 αστέρια, και βρήκαν ότι τα σεσουάρ στα μπάνια τους ήταν από τα πιο βρώμικα αντικείμενα με τα περισσότερα μικρόβια. 

Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του Reader's Digest, το συγκεκριμένο αντικείμενο στις ξενοδοχειακές μονάδες μπορεί να αποβεί καταστροφικό για την υγεία μας καθώς εκεί γίνεται, συνήθως, πάρτι από μικρόβια.

Τα πιστολάκια που βρίσκονται συνήθως στο μπάνιο ενώ χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό από τους επισκέπτες, δεν απολυμαίνονται ποτέ από τις καθαρίστριες των ξενοδοχείων.

Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να στεγνώσεις τα καθαρά, φρεσκοπλυμένα μαλλιά σου με τη συσκευή που κρέμεται στο μπάνιο του ξενοδοχείου, ξανασκέψου το.

Τελικά αξίζει τον κόπο να φορτώσεις τη βαλίτσα σου με το βάρος του δικού σου σεσουάρ. 

Διαβάστε επίσης: Τα 3 σοβαρά λάθη που κάνεις με το σεσουάρ μαλλιών

Πήγε να στεγνώσει τα μαλλιά της και το πιστολάκι έβγαζε φλόγες -Απίστευτο συμβάν