Τσάντα Miss Polyplexi
Μια τσάντα για τον καρκίνο του μαστού / Φωτογραφία: Miss Polyplexi
18|10|2019 10:28
SHARE
MISS POLYPLEXI

H συλλεκτική, χειροποίητη τσάντα της Miss Polyplexi για τον καρκίνο του μαστού


Αυτή η τσάντα δεν μοιάζει με καμία από όσες είχαμε κρατήσει ως τώρα. Όχι μόνο γιατί είναι μοναδική, καθεμία φτιαγμένη με μεγάλη αγάπη, αλλά γιατί ήρθε να στηρίξει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Η MISS POLYPLEXI -το αγαπημένο μας brand με τις υπέροχες χειροποίητες τσάντες- με επίκεντρο τη γυναίκα, στηρίζει το έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», και σχεδιάζει μια συλλεκτική χειροποίητη τσάντα.

Καλεί λοιπόν όλες τις γυναίκες να γίνουν αρωγοί στη μάχη ενάντια του καρκίνου του μαστού και με κάθε αγορά της συλλεκτικής τσάντας «ALMA», το 50% των εσόδων μεταφέρεται στο «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ».

Η Ιωάννα Σαρρή, ένα δυναμικό και νέο κορίτσι, που γνωρίσαμε από το Greece’s Next Top Model, ούσα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες, φωτογραφίζεται και γίνεται η πρέσβειρα της συγκεκριμένης ενέργειας σε συνεργασία με τη Fashion Designer της MISS POLYPLEXI, Βασιλική Θεοδώρου.

Γυναίκα κρατάει τσάντα Miss Polyplexi
Μια τσάντα για καλό σκοπό

Η συλλεκτική και χειροποίητη MISS POLYPLEXI «ALMA» τσάντα διατίθεται σε έναν μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων, sour cherry & baby pink, με την χρυσή μεταλλική της αλυσίδα να ξεχωρίζει και τους τέσσερεις ροζ κρίκους να συμβολίζουν την ενότητα, την αλληλεγγύη, την αγάπη και τον σεβασμό προς τον αγώνα για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Βρείτε τη συλλεκτική MISS POLYPLEXI «ALMA» τσάντα αποκλειστικά στο e-shop και δωρίστε 50% της αξίας της στο «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ».





SHARE