Instagram
Instagram
ΣΩΜΑ ΑΓΓΕΛΩΝ

Αντριάνα Λίμα – 4 fitness μυστικά για σφιχτό κορμί


Τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα αυτές τις ημέρες στο fashion show της Victoria Secret και ήδη ο κόσμος της μόδας, αλλά και οι θαυμαστές του brand παραμιλούν με τις σέξι εμφανίσεις των μοντέλων.

Ανάμεσα στους αγγέλους που βάζουν τα φτερά τους και «πετούν» στην πασαρέλα βρίσκεται φυσικά και η Αντριάνα Λίμα, η οποία εκτός από την εξωτική της ομορφιά , ξεχωρίζει και για το καλλίγραμμο και αψεγάδιαστο κορμί που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια.

Αλλωστε για να γίνεις ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον πλανήτη και να αποκτήσεις τον τίτλο του αγγέλου στη VS, χρειάζεται σκληρή προπόνηση, θυσίες και πολύ ιδρώτα.

Η Αντριάνα το αποδεικνύει τόσο σε συνεντεύξεις τις, όσο και με προσωπικές της φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Ινσταγκραμ, θέλοντας έτσι να αποκαλύψει και μερικά μικρά μυστικά της ρουτίνας που ακολουθεί.

  • Η καλλονή είναι φαν του μπόξινγκ, ενός αθλήματος που κατά κύριο λόγο επιλεγόταν παλαιότερα μόνο από άντρες, από ότι φαίνεται όμως αποτελεί ιδανική προπόνηση για όσες γυναίκες θέλουν να γυμνάσουν το σώμα τους και να αποκτήσουν δύναμη και αυτοσυγκέντρωση.

 

 

 

  • Ενας άλλος τρόπος για να τονώσει τα πόδια της, να αποκτήσει αντοχή, συντονισμό στις κινήσεις και να κάψει γρήγορα θερμίδες είναι το σχοινάκι, που μπορείτε εύκολα να έχετε πάντα μαζί σας. Το συγκεκριμένο εργαλείο γυμναστικής καταπολεμά και την κυτταρίτιδα.

 

 

  • Η σανίδα ή αλλιώς «πλανκ» είναι μια πολύ ευεργετική άσκηση για ολόκληρο τον κορμό και η Αντριάνα το γνωρίζει πολύ καλά, αφού την προσθέτει στο πρόγραμμα της για να αυξήσει την αντοχή της, να δυναμώσει τους κοιλιακούς και να αναπτύξει γενικότερη μυϊκή δύναμη.

 

 

  • Πέρα από έντονη σωματική άσκηση τύπου μποξ, η σταρ φροντίζει να γυμνάσει τα χέρια της με αλτήρες.