Οι 5 καλύτερες συμβουλές του Καρλ Λάγκερφελντ για σένα που ξεκίνησες δίαιτα  | 0 bovary.gr
Οι 5 καλύτερες συμβουλές του Καρλ Λάγκερφελντ για σένα που ξεκίνησες δίαιτα | 0 bovary.gr
KAΡΛ ΛΑΓΚΕΡΦΕΛΝΤ

Οι 5 καλύτερες συμβουλές του Καρλ Λάγκερφελντ για σένα που ξεκίνησες δίαιτα


Μπορεί ο Κάρλ Λάγκερφελντ να έχει συμβουλέψει και να έχει ντύσει μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες της δεκαετίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχε ζητήσει κι αυτός ποτέ βοήθεια σχετικά με την εμφάνισή του.

Ο σχεδιαστής χρειάστηκε κάποτε να αλλάξει κατά πολύ την εμφάνισή του και να χάσει 42 ολόκληρα κιλά, μόνο και μόνο για να χωρέσει στα κουστούμια του Έντι Σλιμάν.

Μάλιστα, ο τρόπος που έχασε τα κιλά ήταν πολύ δραστικός, καθώς ο ίδιος πριν απευθυνθεί στον Dr. Claude Houdret, είχε δοκιμάσει ότι δίαιτα υπήρχε.

Όπως είχε αναφέρει ο δημιουργός της δίαιτας, το πρόγραμμα διατροφής έχει ως βασικό στοιχείο την πρωτεΐνη και λίγους υδατάνθρακες. Έτσι, ο Καρλ κατάφερε να χάσει λίπος και όχι μυική μάζα και υγρά.

Έτσι μετά από τον δικό του προσωπικό αγώνα, αυτές είναι οι 5 top συμβουλές του Καρλ Λάγκερφελντ για όποια θέλει να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά.

Μην κάνεις δίαιτα γιατί δεν σ'αρέσει η εικόνα σου... κάνε δίαιτα γιατί είσαι ήδη ενθουσιασμένη στη σκέψη του πως θα φαίνεσαι μετά

Σκέψου και εσύ το αγαπημένο σου ρούχο (όπως ο Κάρλ σκεφτόταν τα κουστούμια του) και μην ξεκινήσεις με... μισή καρδιά. Κάθε φορά που θα έχεις τα κάτω σου, να σκέφτεσαι πως θα νιώσεις όταν τελικά χωρέσεις στο αγαπημένο σου ρούχο.

Σκέψου τα αρνητικά που θα έχει το ποτό στο σώμα σου (και την δίαιτα)

Ο Καρλ Λάγκερφλεντ ξέρει καλά από glamour parties και παρ'όλα αυτά θεωρεί πως το αλκοόλ δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου στην δίαιτα. Έτσι, λίγο το ποτό, το τσιγάρο και όσα σερβίρονται μπροστά σου μπορούν να σε κάνουν να μην είσαι συνεπής στην δίαιτά σου.

Συζήτησε για την δίαιτά σου με περηφάνια

Μην κρύβεις την προσπάθειά σου. Αντιθέτως νιώσε καλά με αυτή και μίλα για αυτή με όποιον σε εμψυχώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι βολικά. Ίσα, ίσα μπορεί να πείσεις κι άλλους να γίνουν «συνεπιβάτες» στο ταξίδι σου.

Μην κάνεις πράγματα που βαριέσαι στο γυμναστήριο

Ο Καρλ Λάγκερφλεντ δεν έχει πάει γυμναστήριο από το 1970, γιατί το είχε βρει τρομερά βαρετό. Βρες κάτι, λοιπόν, που να σε αναζωογονεί και να σε τονώνει.

Προετοίμασε σχολαστικά τα γεύματά σου, για να μην κάνεις κάποια ατασθαλία

Η ετοιμασία των γευμάτων για τον σχεδιαστή ήταν κάνει σαν τελετουργία. Αφιέρωσε και εσύ χρόνο στην παρασκευή τους, έτσι ώστε και να μην πεινάς ενδιάμεσα και να μην παραγγέλνεις απ΄έξω.

Φωτογραφίες: ΑP