«Γιατί διέλυσα το γάμο μου την τελευταία στιγμή» -Ανδρες αποκαλύπτουν  | 0 bovary.gr
«Γιατί διέλυσα το γάμο μου την τελευταία στιγμή» -Ανδρες αποκαλύπτουν | 0 bovary.gr
Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟ ΣΚΑΣΕ

«Γιατί διέλυσα το γάμο μου την τελευταία στιγμή» -Ανδρες αποκαλύπτουν


Λίγο πριν το μεγάλο βήμα διάφορες σκέψεις ίσως περάσουν από το μυαλό σου, είτε είσαι άνδρας είτε είσαι γυναίκα.

Είναι τελικά ο σωστός άνθρωπος αυτός που έχω επιλέξει; Αυτός ο γάμος μήπως είναι η αρχή του τέλους της σχέσης; Μήπως το μετανιώσω;

Πολλοί είναι αυτοί που βρήκαν το θάρρος να τα τινάξουν όλα στον αέρα λίγες μέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι ετοιμασίες έπεσαν στο κενό, τα πάντα ακυρώθηκαν πανηγυρικά. Είτε ένα γεγονός, είτε ανασφάλεια, ενοχές, δεύτερες σκέψεις βούλιαξαν την γαμήλια τελετή λίγες μέρες πριν πραγματοποιηθεί.

Ανδρες αποκαλύπτουν στο reddit τον λόγο που ακύρωσαν τον γάμο τους την τελευταία στιγμή…

1) Οσο ετοιμάζομασταν για τον γάμο μας, ανακάλυπτα έναν άλλο χαρακτήρα. Εβλεπα ότι τελικά το μόνο που ήθελε ήταν να παντρευτεί. Γενικά. Όχι εμένα συγκεκριμένα. Αρχισα να ξενερώνω με ιλιγγιώδη ρυθμό και να βλέπω ότι αυτός ο γάμος θα ήταν ό,τι χειρότερο για την ζωή μου. Είπα ότι ήθελα να το τελειώσουμε πριν παντρευτούμε. Μου πέταξε ένα τραπέζι στο κεφάλι και έσπασε όλα τα γυαλικά του σπιτιού. Εφυγα τρέχοντας και δεν κοίταξα πίσω. Ποτέ ξανά. Ο γάμος μου με αυτή την γυναίκα θα ήταν η πιο λάθος επιλογή της ζωής μου.
 

 

2) Ημασταν μαζί από το πανεπιστήμιο. Είχαμε σχέση 13 χρόνια. Αποφασίσαμε να παντρευτούμε ως φυσικό επακόλουθο αυτού του δεσμού. Όμως εγώ έβλεπα ότι η σχέση είχε ήδη φθαρεί. Το έβλεπε και εκείνη και δεν κάναμε τίποτα γι’αυτό. Αλλά τελικά εγώ ήμουν ο γενναίος. Ενώ τα πάντα ήταν σχεδόν έτοιμα είπα ότι δεν θα ήθελα να γίνει αυτός ο γάμος. Εκείνη άρχισε να με παρακαλά να το ξανασκεφτώ. Μου είπε ότι η οικογένειά της θα στενοχωριόταν πολύ γι’αυτή την κατάληξη. Εγώ όμως ήμουν αποφασισμένος. Η οικογένειά της με μίσησε αλλά εγώ απέφυγα τον γάμο που φαινόταν από την αρχή τελειωμένος.

3) Με απάτησε με τον καλύτερό μου φίλο. Είχαν σχέση δύο χρόνια. Το έμαθα μια εβδομάδα πριν από το γάμο. Όταν βρεθήκαμε με τις οικογένειές μας ανακοίνωσα ότι εγώ τον γάμο τον ματαιώνω. Εκείνη ξέσπασε σε κλάματα, άρχισε να με βρίζει. Τότε κι εγώ αποκάλυψα το μυστικό της και λιποθύμησε. Η οικογένειά της με παρακάλεσε να κάνουμε τον γάμο έστω για τα μάτια του κόσμου. Εγώ όμως δεν ήθελα ούτε να την βλέπω. Εννοείται ότι τα πάντα ακυρώθηκαν. Ηταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει στη ζωή μου.

4)  Δεν εμφανίστηκα στην εκκλησία εκείνη την ημέρα. Καθώς πήγαινα στην τελετή σκέφτηκα όλες αυτές τις φορές που εκείνη με καταπίεσε, με έκανε να νιώσω υποτιμητικά, με πίεσε με την ζήλια της, μου στέρησε στιγμές χαράς με τους φίλους μου. Αυτός ο γάμος θα με έκανε πολύ δυστυχισμένο. Ετσι είπα στον οδηγό που με πήγαινε στην εκκλησία να αλλάξει δρόμο. Όπως γίνεται στις ταινίες. Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται. Εγώ έφτιαξα την βαλίτσα μου και πήρα το πρώτο αεροπλάνο για το εξωτερικό. Δεν την έχω ξαναδεί από τότε.