AsiaWire/Doctor Lin Tzu-hung
AsiaWire/Doctor Lin Tzu-hung
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK

Γυναικολόγος «ανέβασε» εικόνα τοκετού και το facebook την «κατέβασε» ως πορνογραφική


Γυναικολόγος ανέβασε μία μοναδική φωτογραφία όπου μια γυναίκα γεννάει το μωρό της και το Facebook την απαγόρεψε επειδή την θεώρησε πορνογραφική.

Πρόκειται για τον γιατρό Lin Tzu-Hung από το Ταπέϊ, o οποίος όπως σημείωσε ζήτησε την άδεια από την γυναίκα για να ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία. 

Μέσα σε λίγες ώρες η μοναδική φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 10.000 likes, αλλά το αυτοματοποιημένο σύστημα του Facebook την κατέβασε γιατί την θεώρησε ακατάλληλη

Σημειώνουμε ότι δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς για παράδειγμα πολλές φορές στο παρελθόν έχει απαγορευτεί μια φωτογραφία όπου μια γυναίκα θηλάζει το μωρό της. 

Ο γιατρός εξέφρασε την δυσαρέσκειά του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας πως μια τέτοια εικόνα δεν μπορεί με τίποτα να θεωρηθεί πορνογραφική και πως είναι εξαιρετικά συγκινητική και ξεχωριστή. 

Ο Lin Tzu-Hung τέλος αναρωτήθηκε για ποιο λόγο να αποκλειστεί μια τόσο συγκινητική και φυσική φωτογραφία που στο κάτω κάτω δεν αποτυπώνει παρά ένα θαύμα: Αυτό της γέννησης. 

Asiawire
Asiawire