Όλοι θα σε ρωτούν γι' αυτό το υπέροχο διακοσμητικό του σπιτιού που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου | 0 bovary.gr
Όλοι θα σε ρωτούν γι' αυτό το υπέροχο διακοσμητικό του σπιτιού που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου | 0 bovary.gr
13|12|2017 12:22
SHARE
ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ

Όλοι θα σε ρωτούν γι' αυτό το υπέροχο διακοσμητικό του σπιτιού που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου


Aυτές τις ημέρες, το σπίτι μας φορά τα καλά του και η καθημερινότητά μας παίρνει ένα γιορτινό χρώμα και άρωμα.

Εν όψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρoνιάς, οι εορταστικές προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και μια όμορφη ιδέα που μπορεί να μεταμορφώσει το χώρο του σπιτιού είναι εδώ.

Με ελάχιστο κόστος μπορείτε να δημιουργήσετε μια μικρή, festive διακοσμητική πινελιά.

Ακόμα κι αν το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ο πρωταγωνιστής της εορταστικής διακόσμησης στο σπίτι, υπάρχουν διακοσμητικά που επίσης μπορούν να κλέψουν την παράσταση. Διακοσμητικά φτιαγμένα με μεράκι που είτε μπορείτε να προμηθευτείτε από την αγορά είτε να τα κατασκευάσετε μόνες σας.

Ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι που μπορεί να στολίσει την εξώπορτα του σπιτιού ή το σαλόνι σας μπορεί να χαρίσει άλλη αίσθηση και να αναβαθμίσει τη χριστουγεννιάτικη διακοσμητική του σπιτιού. Ενα χριστουγεννιάτικο στεφάνι που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας συγκεντρώνοντας υλικά που μπορείτε να βρείτε με μικρό κόστος στην αγορά.

Μπορείτε να στολίσετε το στεφάνι με κορδέλες, με αποξηραμένα φρούτα και αποξηραμένα λουλούδια, με κουκουνάρια και άλλα διακοσμητικά της επιλογής σας. Το κόκκινο, το πράσινο και το χρυσό είναι τα χρώματα που κυριαρχούν τις περισσότερες φορές στην εορταστική διακόσμηση. Αλλά μπορείτε να διευρύνετε την χρωματική παλέτα ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο.

 

Δείτε σε βίντεο πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δικό σας χριστουγεννιάτικο στεφάνι και να δώσετε μια όμορφη διακοσμητική πινελιά στο σπίτι σας, χωρίς μεγάλο κόστος.

Αρκεί να αφήσετε την φαντασία σας και βάλετε το μεράκι σας στην κατασκευή σας. Στολίστε το στεφάνι στην εξώπορτα του σπιτιού σας και δώστε μια ξεχωριστή νότα.