Shutterstock
Shutterstock
03|01|2019 10:36
SHARE
GIFTS

Το τέλειο δώρο για τον σύντροφό σου. Ντιζαϊνάτο, χρηστικό, θα το κρατήσει για πάντα


Όταν πρόκειται για γυναικείο δώρο, τα πράγματα είναι απλά. Μπαίνεις μέσα σε ένα κατάστημα καλλυντικών, παίρνεις εκείνο το φανταστικό κόκκινο κραγιόν (που έψαχνες τόσο καιρό) για σένα και άλλο ένα ίδιο για την κολλητή. 

Τι γίνεται όμως όταν μιλάμε για ανδρικό δώρο και ειδικά για το δώρο που απευθύνεται στον αγαπημένο σου; Στον άνθρωπό σου, στην κολώνα του σπιτιού, στο στήριγμα που σου έχει ήδη αγοράσει αυτό το υπέροχο smartphone που ζητούσες τόσο επιτακτικά από τον Άγιο Βασίλη; 

Η στιγμή που απέφευγες όλο αυτό το διάστημα, έφτασε. Χωρίς δισταγμό μπαίνεις στο Internet και αρχίζεις να πληκτρολογείς «δώρα για άνδρες». Η αναζήτηση έχει πολλές σελίδες. Ανοίγεις την πρώτη..τη δεύτερη, την τρίτη...μέχρι που καταλαβαίνεις ότι κανένα από αυτά τα δώρα δεν κάνει για το δικό σου αγόρι. Κακά τα ψέμματα δεν μπορείς να του χαρίσεις κάτι επειδή υπάρχει στη λίστα με τα Top 10 δώρα, γιατί πολύ απλά ο σύντροφός σου είναι μοναδικός! 

Αλλά ας πάμε στον δικό μου Millenial που αγαπάει τον εαυτό του και τον περιποιείται τόσο όσο. Τόσο δηλαδή ώστε να κάνει μόνος του τα πάντα και όσο συχνά πρέπει. Η ιδέα που τριγυρίζει στο μυαλό μου είναι η κουρευτική μηχανή μιας και αυτή που έχει ήδη μετράει τουλάχιστον 10 χρόνια ζωής και πιθανότατα μετά τις επόμενες δύο χρήσεις θα αποχαιρετήσει αυτό τον κόσμο για να πάει σε αυτόν της ανακύκλωσης. Η ιδέα μου είναι φανταστική, η επιλογή όμως;

Ξεκινάω τα τηλέφωνα σε άντρες φίλους και συγγενείς. (Ο θείος Αντώνης με ρωτά αν θα τη χρησιμοποιώ κι εγώ...«ανάμεσα στα λέιζερ, πώς θα παίρνεις τις τρίχες;» θείε Αντώνη εσύ; 

Μετά από 5 κλήσεις και μια επισταμένη έρευνα αγοράς, καταλήγω σε αυτό που όλοι ονόμασαν την αφρόκρεμα των κουρευτικών μηχανών. Την κουρευτική μηχανή Ducati by Imetec HC919 Podium. Ένα σχεδιαστικό αριστούργημα (δεν περίμενα κάτι λιγότερο από τη Ducati) στο κλασσικό κόκκινο και μαύρο χρώμα, με εντυπωσιακές λειτουργίες που δεν - θα - τις- πιστεύει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.
Αν μπεις στον Κωτσόβολο, θα δεις ότι εκτός από μηχανές δρόμου αυτό το premium brand, κατασκευάζει κοπτικές και κουρευτικές μηχανές. «Άραγε γλιστράνε τόσο απαλά στο πρόσωπο όσο μια Ducati Monster στο δρόμο;» σκέφτομαι. 

Η Ducati by Imetec HC919 Podium είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα μοντέλα κουρευτικών μηχανών και έγινε για το δικό σου αγόρι που βασανίζεται στο μπάνιο για να δείξει όμορφο. Διαθέτει 13 ρυθμίσεις κοπής από 1 έως 25 mm με ακρίβεια έως 2 mm για κάθε στιλ και κάθε φυσιογνωμία. Ναι κάποιοι θα ξετρελαθούν γιατί μπορούν να τριμάρουν και τα γένια τους.

Οι λεπίδες της μηχανής έχουν επένδυση τιτανίου και είναι σούπερ δυνατές ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση. Διαρκούν πιο πολύ από όσο φανταζόσουν και αφαιρούνται εύκολα για να τις καθαρίζει σχολαστικά.  

Με την Ducati by Imetec HC919 Podium το αγόρι σου θα κουρεύεται πολύ πιο γρήγορα, χωρίς να παιδεύεται και κυρίως με απόλυτη ασφάλεια, αφού είναι εξοπλισμένη με την καινοτόμο τεχνολογία Acute Angles Blades, με λάμες από ανοξείδωτο χάλυβα ειδικού ακονίσματος οξείας γωνίας.

Και ανάλογα με το μήκος και την πυκνότητα, μπορεί να επιλέξει μεταξύ της Sport για ένα γρήγορο και ιδανικό κούρεμα για πυκνά μαλλιά και της Normal για αραιά μαλλιά, με πιο απαλό ήχο κατά τη χρήση. 

H crème de la crème των κουρευτικών μηχανών λειτουργεί τόσο με σύνδεση στο ηλεκτρικό ρεύμα όσο και με μπαταρία ενώ έχει αυτονομία για 90 ολόκληρα λεπτά, ώστε να μην περιμένει ούτε αυτός, ούτε εσύ για να τελειώσει και να μπεις στο μπάνιο. 

Το καλύτερο ωστόσο σού το άφησα για το τέλος. Αυτό το τόσο ντιζαϊνάτο, χρηστικό δώρο που θα κρατήσει για μια ζωή, έρχεται σε σκληρή θήκη -που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως beauty case- με όλα του τα αξεσουάρ, αλλά και το σετ συντήρησης και καθαρισμού. Και έχει σούπερ τιμή. Θα το βρεις εδώ. 

Μην το σκέφτεσαι. Αυτό το δώρο θα σε χρίσει βασίλισσα. Τη βασίλισσά του.