Pexels
Pexels
02|10|2017 19:15
SHARE
BLACK IS THE NEW WHITE

Το ματ χρώμα που θα κυριαρχήσει σε όλα τα αξεσουάρ του σπιτιού -Μεγαλειώδες και επιβλητικό


Αυτό το χρώμα, ανέκαθεν, ήταν «ηγέτης» του μινιμαλισμού.

Επιβλητικό, σοφιστικέ και μυστηριώδες. Αποπνέει αίσθηση πολυτέλειας. Το 2018 θα το δούμε πολύ στην διακόσμηση του σπιτιού.

Το μαύρο έχει περάσει σε μια νέα εποχή. Δεν είναι πια το χρώμα-ταμπού, που δεν έμπαινε εύκολα στο σπίτι γιατί δεν είναι φωτεινό. Πλέον, αποτελεί μια από τις τοπ επιλογές και οι interior designers το θεωρούν το «λευκό» της επόμενης σεζόν.

Φτάνουν μόνο μικρές διακοσμητικές πινελιές σε αυτή την απόχρωση για να αναβαθμίσουν τον χώρο. To μαύρο μπορεί να αποτελέσει την τέλεια «βάση» για ενδιαφέροντες χρωματικούς συνδυασμούς.

Μπορούμε να το συναντήσουμε σε τοίχους και έπιπλα αλλά και σε φωτιστικά, υφάσματα, αξεσουάρ. Από την κουζίνα μέχρι το μπάνιο και από το σαλόνι μέχρι το υπνοδωμάτιο, το μαύρο μπορεί να μεταμορφώσει το χώρο σας.

Τις περισσότερες φορές το βλέπουμε να συνδυάζεται με λευκό: υπάρχουν πολλοί λάθος τρόποι για να συνδυαστούν αυτά τα δύο χρώματα.

Η Jenny J. Norris, interior designer από τη Νέα Υόρκη, δίνει τη δική της εκδοχή για το πώς μπορούν αυτά τα χρώματα να συνδυαστούν αναβαθμίζοντας το χώρο μας:

«Δεν υπάρχει κάτι πιο σικ στο σπίτι από μια λευκή τραπεζαρία με μαύρες καρέκλες και ένα μαύρο φωτιστικό industrial αισθητικής».

Ενα μαύρο σερβίτσιο, ένα μαύρο φωτιστικό, μαύρα κλινοσκεπάσματα και τραπεζομάντιλα μπορούν να αλλάξουν εντελώς την ατμόσφαιρα του χώρου.

Δείτε πώς μπορείτε να το εντάξετε στο χώρο χαρίζοντάς του μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. 

amyhamley
amyhamley

Amy Hamley 

Amy Hamley 

H&M

H & Μ

Illuminate Vintage 

Illuminate Vintage 

Laima grigone

Laima grigone

One-many

Zara

Zara