Πώς οι φωτογράφοι καταλαβαίνουν αν ένας γάμος θα στεριώσει ή όχι | 0 bovary.gr
Πώς οι φωτογράφοι καταλαβαίνουν αν ένας γάμος θα στεριώσει ή όχι | 0 bovary.gr
ΓΑΜΟΣ

Πώς οι φωτογράφοι καταλαβαίνουν αν ένας γάμος θα στεριώσει ή όχι


Όταν μιλάμε για γάμο, τότε πρόκειται για την πιο σημαντική και πιο ευτυχισμένη στιγμή της προσωπικής σου ζωής.

Ένας από τους ανθρώπους που το ζει από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή που θα αποχαιρετήσεις τους καλεσμένους στο γλέντι, δεν είναι άλλος από τον επαγγελματία φωτογράφο που έχεις προσλάβει για να απαθανατίσει τη χαρά σου, αφού γίνεται μάρτυρας του μυστηρίου και σε συνοδεύει παντού.

Το ήξερες όμως ότι αυτοί οι φωτογράφοι μπορούν να καταλάβουν αν ο γάμος σου θα «δέσει» ή θα καταλήξει σε χωρισμό;

Εμείς κάναμε μια έρευνα, ανοίξαμε τα χαρτιά τους και μάθαμε πως υπάρχουν σημάδια που δείχνουν από την αρχή την πορεία που θα τραβήξει αυτή η σχέση, τα οποία αντιλαμβάνονται από τα πρώτα κιόλας κλικ!

Ρίξε μια ματιά και θα καταλάβεις...

  • Ένας φωτογράφος ξοδεύει 10 και παραπάνω ώρες στο γάμο ενός ζευγαριού προκειμένου να απαθανατίσει τις στιγμές του καθενός ξεχωριστά, αλλά και τους δυο μαζί μετά τη στέψη. Έτσι, εστιάζουν και στις αλληλεπιδράσεις τους και παραδέχονται ότι αναζητώντας τις στιγμές που συνδέονται αυτοί οι άνθρωποι συναισθηματικά, μπορούν να καταλάβουν τελικά αν αυτό συμβαίνει πραγματικά ή όχι.
  • Ένα ακόμη σκηνικό που τυχαίνει και προδιαγράφει συνήθως το μέλλον είναι η άρνηση του ζευγαριού να φιληθεί στο φωτογραφικό φακό, όσο κι αν αυτό μοιάζει περίεργο, αλλά ναι, συμβαίνει.
  • Η διάθεση του ζευγαριού φαίνεται επίσης και από το πού επικεντρώνει το ενδιαφέρον του. Πιο συγκεκριμένα, οι φωτογράφοι ξέρουν καλά πότε το ζευγάρι έχει σαν μέλημα το τυπικό του γάμου και όχι την ουσία, που μένει και αξέχαστη.
  • Εκτός από ψυχολόγοι, οι φωτογράφοι τις περισσότερες φορές είναι εκείνοι που θα ακούσουν τα σχόλια των συγγενών και των καλεσμένων, που όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γνωρίζουν για τις συνθήκες που οδήγησαν το ζευγάρι στην παντρειά!