NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Πρεμιέρα για το «Grease» - Η πρώτη εμφάνιση του Πέτρου Κωστόπουλου στο θέατρο


Πρεμιέρα για το μιούζικαλ «Grease», λίγο πριν την εκπνοή του 2017.

Συμμορίες εφήβων, μονομαχίες με αυτοκίνητα, πρώτοι έρωτες, rock n’ roll, κοριτσίστικα πιτζάμα πάρτι, πολύ τραγούδι και χορός μεταφέρθηκαν στη σκηνή του Passport Music Τheater, με την σκηνοθετική υπογραφή του Δημήτρη Μαλισσόβα. O Πέτρος Κωστόπουλος για πρώτη φορά ανεβαίνει σε θεατρική σκηνή και δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο: κάνει guest εμφάνιση στην παράσταση σε ρόλο dj- παρουσιαστή. Ο ίδιος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε συνέντευξή του στο bovary.gr και τη Μυρτώ Λοβέρδου είχε μιλήσει για το νέο του επαγγελματικό βήμα: «Το θέατρο προέκυψε ξαφνικά. Ο παραγωγός του Grease, ο Γιώργος Ισαάκ, μου πρότεινε να παίξω τον ρόλο ενός dj - τηλεοπτικού παρουσιαστή και αφηγητή. «Σαν να κάνεις τον εαυτό σου σε μια άλλη εποχή, το ΄59”, μου είπε. Μου άρεσε η ιδέα. Εχω κάνει πολλά στη ζωή μου ως τώρα, αλλά όχι θέατρο. Ηταν μια μεγάλη πρόκληση και μου αρέσει που ο θίασος είναι όλο νέα παιδιά. (...) Το πρώτο που έκανα ήταν να πάρω τις κόρες μου τηλέφωνο και να τις ρωτήσω αν πιστεύουν θα γίνουμε ρεζίλι! Αν και δεν μου φαίνεται είμαι ένας άνθρωπος που ντρέπεται. Και οι δύο συμφώνησαν και με προέτρεψαν να το κάνω. Το ίδιο και ο γιος μου. Φοβάμαι μήπως μόλις δω κόσμο από κάτω, ξεχάσω τα λόγια μου. Πραγματικά απορώ πώς καταφέρνουν οι ηθοποιοί και μαθαίνουν τα λόγια τους».

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Νάντια Μπουλέ, Δήμος Αναστασιάδης, Ελένη Βαϊτσου, Δημήτρης Σαμόλης, Βασιλική Τρουφάκου, Αρης Πλασκασοβίτης, Ευγενία Σαμαρά, Νικόλας Αγγελής, Κρυσταλλία, Αναστάσιος Ράμμος, Ελισάβετ Σπανού, Κατερίνα Σούσουλα, Πάνος Μαλικούρτης, Ιαν Στρατής.

Δείτε για πρώτη φορά τον Πέτρο Κωστόπουλο επί σκηνής: 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency