Apimages
Apimages
ΟΥΠΣ!

H Yahoo μπέρδεψε την Αννα Κέντρικ με την Αννα Κουρνίκοβα και η απάντησή της ήταν επική


Η Aννα Κουρνίκοβα και ο Ενρίκε Ιγκλέσιας έγιναν για πρώτη φορά γονείς καθώς στις 16 Δεκεμβρίου η πρώην πρωταθλήτρια του τένις έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, μετά από μια εγκυμοσύνη που το ζευγάρι κράτησε επτασφράγιστο μυστικό όλο αυτό το διάστημα.

Τις πρώτες φωτογραφίες των νεογέννητων μωρών τους μοιράστηκαν χθες με τους διαδικτυακούς φίλους τους ο 42χρονος τραγουδιστής και η 36χρονη πρώην άσος του τένις.

Το ζευγάρι δημοσίευσε ο καθένας στο λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία από τα μωράκια. Και οι δύο συνόδευσαν τις φωτογραφίες με τη λεζάντα: «Η λιακάδα μου».

Δείτε εδώ:


Σημειώνεται ότι ο Ενρίκε και η Aννα είναι ζευγάρι εδώ και 16 χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία στα γυρίσματα του βίντεοκλιπ για το τραγούδι «Escape».

Η Yahoo όμως απ΄ ότι φαίνεται μπέρδεψε την πρώην πρωταθλήτρια του τένις με την νεαρή ηθοποιό Αννα Κέντρικ. 

Η ηθοποιός μάλιστα σχολίασε μέσω twitter το λάθος αυτό και αναρωτήθηκε πώς μπορεί να προέκυψε κάτι τέτοιο. Και σίγουρα έχει ένα δίκιο καθώς οι δύο γυναίκες δεν μοιάζουν καθόλου. 

«Πώς γίνεται να έχω κοιμηθεί με τον Ενρίκε Ιγκλέσιας;» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Δειίτε εδώ:

Στη συνέχεια η ηθοποιός έκανε άλλο ένα tweet, όπου σημείωσε ότι προφανώς το λάθος θα προέκυψε γιατί και οι δύο γυναίκες ονομάζονται Αννα και επιπλέον το επίθετο τους αρχίζει από «Κ».

Μάλιστα, η Αννα Κέντρικ έκανε και χιούμορ λέγοντας πως «η Αννα Κουρνίκοβα είναι μια ψηλή ξανθιά και εγώ είμαι.... Ωχ, μήπως νομίζουν πως είμαι το μωρό;».

Η απάντησή της ενθουσίασε τους χρήστες του twitter, οι οποίοι γέλασαν με το αστείο της.