Instagram
Instagram
ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑ ΚΑΡΕ

Μαρία Μενούνος: Οι νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε από το γάμο της «έριξαν» το Instagram


Το 2018 έκανε ποδαρικό με τον πιο ξεχωριστό τρόπο για τη Μαρία Μενούνος.

Το βράδυ της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου, η παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον σύντροφό της Kέβιν Αντεργκάρο στην Times Square της Νέας Υόρκης σε live μετάδοση (στο πλαίσιο της πρωτοχρονιάτικης εκπομπής του καναλιού Fox για την έλευση του 2018, με παρουσιαστή τον Στιβ Χάρβεϊ).

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, λόγω της περιπέτειάς της με την υγεία της που είχε αίσιο τέλος, η Μαρία Μενούνος υποδέχτηκε το 2018 επισφραγίζοντας τον έρωτά της μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων.

Φορώντας στράπλες νυφικό «Randala» με δαντέλα του οίκου Pronovias, έλαμπε από χαρά.

Λίγο μετά το γάμο της, η Μαρία Μενούνος είχε μοιραστεί γαμήλιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Τι μαγική βραδιά! Σας ευχαριστούμε όλους όσοι βοηθήσατε να γίνει αυτό πραγματικότητα. Ενα ευχαριστώ στον καθένα που βοήθησε με τον δικό του τρόπο» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Λίγες εβδομάδες μετά την τελετή, θέλησε να δημοσιεύσει φωτογραφίες που δεν είχαμε ξαναδεί. «Μοιράζομαι μαζί σας, μερικές ιδιωτικές φωτογραφίες από το γάμο μου. (...) Ξέραμε ότι η Times Square θα ήταν το ιδανικό φόντο...».

Η Μαρία Μενούνος έζησε μια ιδιαίτερη ημέρα της ζωής της έχοντας στο πλευρό της όχι μόνο τα αγαπημένα της πρόσωπα, χιλιάδες θεατές και άλλους τόσους τηλεθεατές.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Το ποστ της Μαρίας Μενούνος στο Instagram