AP
AP
CELEBRITY LOVE ADVICE

Τι σε συμβουλεύει ο 18χρονος Brandley Cooper για τα ερωτικά σου


Ο Bradley Cooper είναι ένας από τους αγαπημένους των κοριτσιών, όχι μόνο για τις υποκριτικές του ικανότητες αλλά και για την εμφάνιση και το στιλ του.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι πατέρας ενός παιδιού, καρπός του έρωτά του με το μοντέλο από τη Ρωσία, Irina Shayk.

Ο Αμερικανός, ωστόσο, ήταν κάποτε ένας νεαρός άνδρας και εργένης με διαφορετικές απόψεις για τις σχέσεις με το άλλο φύλο.

Τι σκεφτόταν λοιπόν ο Bradley για τις σχέσεις όταν ήταν νεαρός; 

Δημοσιογράφος της Philadelphia Inquirer ανέβασε στο Twitter ένα άρθρο εφημερίδας που είχε γράψει ο ηθοποιός, όταν ήταν ασκούμενος, το 1993.

Στο άρθρο της Philadelphia Daily News, ο Bradley ασχολήθηκε με το θέμα των Friends with benefits. Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός τονίζει στο άρθρο του ότι δύο φίλοι μπορούν να σχετιστούν ερωτικά χωρίς να χαλάσουν τη φιλία τους.

Μιλούσε από προσωπική εμπειρία τότε, καθώς κάτι τέτοιο συνέβη με την καλύτερή του φίλη από το λύκειο. 

«Όταν ξεκίνησε, ένιωσα ότι το να βγαίνουμε θα είναι παράξενο, αλλά εξεπλάγην με το πόσο λογικά κυλούν όλα», έγραφε συγκεκριμένα. «Είναι πολύ ξεκούραστο μεταξύ μας. Απλά πήγαμε τη σχέση μας σε άλλο επίπεδο», σημείωσε.

Πολλοί είναι αυτοί που σχετίζονται σεξουαλικά με φίλους τους, ειδικά όταν δεν θέλουν κάτι πιο σοβαρό. Το να γνωρίζεις ήδη το άλλο άτομο και να έχεις οικειότητα, το κάνει πιο εύκολο. Και αν μπορείς να το κρατήσεις σε αυτό το επίπεδο, τόσο το καλύτερο. 

Πολύ προχωρημένος ο Bradley Cooper, αν σκεφτείς ότι τα έλεγε αυτά το 1993!